DILA 26 IUNIE
Viata bate filmul

DILA EPSIODUL 40, 25 IUNIE 2015. Canan il ajuta pe Suat sa-i faca lui Riza un dosar privind uciderea lui Ihsan

DILA 25 IUNIE 2015. Melis este cautata de intreaga familie dupa ce fugise din casa Dilei. Riza si Haydar scotocesc padurea din apropiere. Nu o gasesc insa si disperarea incepe sa puna stapanire pe Riza.

DILA 25 IUNIE 2015. Suat isi vede in continuare de planul de a-l indeparta definitiv pe Riza de Dila cu ajutorul cazului mai vechi in care Riza il ucisese pe sotul actualei sale iubite. Canan pare din ce in ce mai convinsa sa-l ajute pe Suat in acest demers.

DILA 25 IUNIE 2015. Arzu si Kadir sunt in Adana cu scopul de a-l stoarce de bani pe Riza. Arzu incearca sa-l convinga pe Kadir sa renunte insa acesta nici nu vrea sa auda. Canan merge la conacul Barazoglu aparent sa se intalneasca cu Dila insa in fapt cu alte scopuri.

DILA 25 IUNIE 2015. Yasemin vrea sa-i tina companie, dar Canan se preface ca vorbeste la telefon cu Dila si ii spune fetei sa plece. Apoi procuroarea inchide usa camerei si incepe sa caute ceva prin sertare, rasfoind un anumit album foto, dar cand incearca sa scoata una dintre pozele cu Riza, aude pasii Dilei pe scari si se repliaza imediat fiind cat pe ce sa fie prinsa cotrobaind.

CITESTE SI: DILA EPISODUL 41, 26 IUNIE 2015. Suat il aresteaza pe Riza dupa ce strange probe pentru uciderea lui Ihsan

DILA 25 IUNIE 2015. Se lasa noaptea. Melis este prin padure, dar si cautatorii sai se afla acolo. Riza gaseste esarfa ei roz. Azer se alatura si el echipei lui Riza. Dimineata o prinde pe Melis mergand, dar de oboseala, ii aluneca piciorul si cade intr-o rapa. Azer o vede, apoi Riza coboara la ea si o ia in brate pentru ca o doare o mana.

Dupa ce ajunge acasa, Azer are o discutie usor tensionata cu Fatma, in timp ce Melis este dusa la spital si i se pune mana in ghips. Fatma merge acasa la conacul Selamoglu si ii aude pe Haydar si Melike stand de vorba din nou despre ei doi, dar ii si surprinde atingandu-se pe maini (gest care semnifica iubire). Vazand asa ceva ea isi cearta mama si vechilul pentru intimitatea dintre ei doi, nefireasca datorita rangurilor sociale diferite din care fac parte.

Serdar este batut de doi colegi de celula din partea lui Azer. Fatma se gandeste sa-i spuna lui Riza despre relatia mamei lor cu Haydar. Riza incearca sa aiba o discutie ca de la barbat la barbat cu vechilul sau. in acest timp Fatma continua sa-si judece mama pentru nesabuinta ei. Seara, Melike si Haydar se revad, in curte, la o sueta. Riza va afla acest adevar despre mama sa de la Fatma la sfarsitul episodului.

Sultan isi face planuri cum sa-l omoare pe batranul care a scris mesajul de sinucigas al lui Rasit. Insa Azer aranjeaza cu tanarul lor vechil o cursa pentru Sultan. Azer se urca in camioneta si vorbeste tare cu vechilul, prefacandu-se ca pleaca departe cu treburi. Imediat coboara si Sultan urcand in alta masina cu vechilul sofer. Azer asteapta undeva pe drum, ascuns, apoi ii urmareste. Sultan opreste aproape de locuinta batranului si iese din masina. Azer se duce dupa ea. inainte de a ajunge la casa cu pricina, Azer ii iese in cale lui Sultan si o ia de mana si o aduce la spital unde batranul, din pacate pentru Azer care voia o confruntare intre cei doi, isi daduse deja ultima suflare.

Dila ii spune lui Riza ca a vazut-o pe Arzu in Adana. Riza se enerveaza auzind ca Arzu este aproape de el. Un om de-al lui Suat merge in biroul lui Riza din Adana si subtilizeaza cateva poze dintr-un album foto aflat intr-unul din sertarele mesei. Dupa aceea pozele ajung in posesia lui Suat.

Articole asemănătoare

DRAGOSTE CU IMPRUMUT EPISODUL 91 REZUMAT, 19 IANUARIE 2017. Mukkades este uimita de ipostazele in care fusese surprinsa la petrecerea lui Selin

Delia Ion

KOSEM EPISODUL 38 REZUMAT, 17 OCTOMBRIE 2017

Delia Ion

PATRIA MEA ESTI TU EPISODUL 25 REZUMAT, 2 NOIEMBRIE 2017

Delia Ion