Pe 1 Decembrie intra in functiune in Bucuresti primele autobuze noi, dotate cu aer conditionat, sistem de taxare inteligent, internet si prize USB
Social

Pe 1 Decembrie intra in functiune in Bucuresti primele autobuze noi, dotate cu aer conditionat, sistem de taxare inteligent, internet si prize USB

Primaria Capitalei anunta ca primele 30 de autobuze Otokar vor fi puse in circulatie din 1 decembrie. Deocamdata vor fi doar 30 pe 5 trasee, dar pana la sfarsitul anului vor fi mai multe.

Primele 30 de autobuze Otokar, achizitionate de Primarie, vor incepe sa circule in Capitala chiar de Ziua Nationala. E vorba despre liniile 302, 336, 601, precum si 780 si 783, care fac legatura cu Aeroportul International Henri Coanda.

Noile autobuze sunt dotate cu aer conditionat, cu sistem de taxare inteligent, sunt accesibilizate pentru toate categoriile de pasageri, beneficiaza de supraveghere video atat in interior, cat si in exterior, vor avea internet si prize USB pentru incarcarea telefoanelor, asigura primarul Gabriela Firea.

Pana la sfarsitul anului vor veni inca 70 de autobuze, care vor circula pe liniile din zona centrala. Astfel, pana la sfarsitul lui 2018, noile autobuze de culoare turcoaz vor parcurge traseele liniilor 124, 137, 261, 682 si 781.

Anul viitor Otokar Otomotiv va livra cate 40 de autobuze pe luna, anunta intr-un comunicat de presa Primaria Municpiului Bucuresti,.

Hotnews dezvaluia recent ca soferii mai corpolenti de la Societatea de Transport Bucuresti nu incap in scaunele noilor autobuze. Primaria Capitalei a replicat ca producatorul va rezolva toate problemele pe cheltuiala lui.

Reamintim cele 400 de autobuze noi Euro 6 costa 100 milioane euro plus TVA.

Articole asemănătoare

Generalul francez Bertrand Cavallier, la Comisia parlamentara care ancheteaza intervenţia jandarmilor din 10 august: As fi evacuat Piata Victoriei de la primele semne de agresivitate ale protestatarilor

Ioana Badulescu

Ministerul Transporturilor are planuri mari pentru Portul Constanta

Ioana Badulescu

Robert Negoita, primarul Sectorului 3, la DNA in calitate de suspect

Lucy Ionesco