25 C
România
17 septembrie 2021
Soferii care vor incalca regulile noului Cod Rutier ar putea fi obligati sa sustina din nou examenul scris
Social

Directia Permise de Conducere si Inmatriculare va trimite prin posta permisele auto emise in Bucuresti si Ilfov

Directia Regim Permise de Conducere si Inmatriculare a Vehiculelor va trimite permisele de conducere emise de serviciile din Bucuresti si judetul Ilfov la locuintele cetatenilor, prin Posta Romana, incepand cu data de 1 noiembrie2017, a anuntat vineri Ministerul Afacerilor Interne. Masura se aplica deja in alte judete ale tarii. 

„Solicitantii vor primi inscrisuri doveditoare inlocuitoare cu drept de circulatie, permisele de conducere urmand a fi trimise la adresa mentionata in termen de doua zile lucratoare. Masura se va aplica si in cazul candidatilor declarati <<admis>> la proba practica a examenului pentru obtinerea permisului de conducere, fara a mai fi necesar ca acestia sa se deplaseze la sediul Serviciilor Publice Comunitare Regim Permise de Conducere si Inmatriculare a Vehiculelor”, a precizat MAI.

Cei care nu doresc sa primeasca permisul prin posta il pot ridica personal de la sediul din Pipera al Directiei Regim Permise de Conducere si Inmatriculare a Vehiculelor. Acest lucru este valabil si in cazul in care livrarea prin serviciul de curierat al Postei Romane nu poate fi realizata.

Stiri pe aceeasi tema

Uniforma obligatorie pentru elevii din invatamantul prescolar si preuniversitar

Cristiana Petrariu Bota

Regina-mama Elena a fost repatriata pentru a fi reinhumata la Curtea de Arges, alaturi de Regele Mihai I

Cristiana Petrariu Bota

Firmele din Romania pot angaja in acest an 5.500 de cetateni straini nou-admisi

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult