Breaking News

Discursul lui Donald Trump dupa ce a castigat alegerile din SUA: Voi fi presedintele tuturor americanilor! Trebuie sa visam mult, mare si indraznet

Republicanul Donald Trump a castigat alegerile prezidentiale din Statele Unite, devenind astfel cel de-al 45-lea presedinte de la Casa Alba. Intr-un discurs sustinut dupa ce a aflat ca a castigat alegerile, Donald Trump a facut apel la unitatea poporului american si a spus ca va pune intotdeauna mai intai interesele SUA in relatia cu celelalte tari. Totodata, Trump a facut un apel catre americani sa fie „un popor unit” si a promis ca impreuna vor reconstrui America si visul american. 

Donald Trump a mai spus ca America se va intelege „cu toate tarile care vor sa se inteleaga cu noi” si ca vrea sa aiba „relatii excelente” cu celelalte tari.

„Niciun vis nu este prea mare. America nu se va multumi cu nimic mai putin decat ce este cel mai bun”, a mai spus Trump, adaugand ca „veti fi atat de mandri de presedintele vostru”.

„Acum este timpul ca America sa-si inchida ranile diviziunilor, sa se adune, republicani, democrati si independenti din intreaga tara, spun ca este momentul sa fim un popor unit. America nu va dori nimc altceva decat ceea ce este mai bun. Trebuie sa recuperam destinul tarii noastre si sa visam mult, mare si indraznet. Trebuie sa facem asta. Vom visa din nou la lucruri frumoase si de succes pentru tara noastra.

Este timpul. Promit fiecarui cetatean din patria noastra ca voi fi presedintele tuturor americanilor si acest lucru este atat de important pentru mine. Pentru cei care au ales sa nu ma sustina in trecut, putini de altfel, le cer sa ma indrume, astfel incat cu ajutorul lor sa muncim impreuna si sa unim mareata noastra tara. Cum am spus de la inceput, noi nu am avut o campanie, ci mai degraba o miscare incredibila, formata din milioane de femei si barbati muncitori care isi iubesc tara si vor un viitor mai bun, mai luminos pentru ei si familiile lor.

Este o miscare care a cuprins americani de toate rasele, religiile si credintele, care se asteapta ca guvernul sa fie in slujba oamenilor si in slujba vointei oamenilor. Vom incepe impreuna sa mergem spre tinta urgenta a reconstruirii natiunii noastre si a reinnoirii visului american. Mi-am petrecut intrega viata in afaceri, cautand potentialul nevazut al proiectelor si al oamenilor din intreaga lume”, a declarat Donald Trump in discursul sau.

Citeste si: AMERICA A ALES! DONALD TRUMP ESTE NOUL PRESEDINTE AL SUA! Trump – 288, Clinton – 215

Scrisoarea presedintelui Iohannis pentru Donald Trump, presedintele ales al SUA

Discursul lui Donald Trump dupa ce a castigat alegerile din SUA: Voi fi presedintele tuturor americanilor! Trebuie sa visam mult, mare si indraznet.„Acum vreau sa fac asta pentru tara noastra. Are un potential urias. Stiu atat de bine tara noastra. Are un potential urias. Va fi minunata. Fiecare american va avea sansa sa-si dea seama de potentialul sau personal. Iar barbatii si femeile care au fost uitati, nu vor mai fi uitati de acum incolo.

Trebuie sa refacem orasele noastre, sa reconstruim autostrazile, podurile, tunelurile, aeroporturile, scolile si spitalele. Trebuie sa ne recostruim infrastructura, care pe zi ce trece dispare, si pentru asta vom da de lucru la milioane de oameni. Vom avea grija in cele din urma de veteranii nostri care ne-au fost atat de credinciosi si dintre care am cunoscut atat de multi in ultimele 18 luni”, a completat presedintele ales al SUA.

Donald Trump a vorbit si de un “proiect national de reinnoire”, afirmand ca ii va aduce langa el pe cei mai buni si mai inteligenti.

“Ne vom dubla cresterea si vom avea cea mai puternica economie din lume. In acelasi timp, ne vom intelege bine cu toate celelalte natiuni care vor sa se inteleaga bine cu noi”, a spus el.

Presedintele ales al Americii a mai spus ca a primit un telefon de felicitare de la contracandidata sa, Hillary Clinton.

”Tocmai am primit un telefon de la secretarul de Stat Clinton. Ne-a felicitat. E vorba de noi. De victoria noastra. si eu am felicitat-o pe ea, familia ei, dupa o campanie in care am luptat din greu. A luptat mult. Hillary a muncit foarte mult si din greu timp indelungat si ii datoram recunostinta pentru munca depusa pentru tara noastra. Sunt foarte sincer cand spun asta.

Articole asemănătoare

PSD convoaca Parlamentul duminica pentru motiunea de cenzura de demitere a Guvernului Grindeanu

Ioana Badulescu

Presedintele Iohannis despre Dragnea: Are fricile, obsesiile si cosmarurile unui dictator 

Ioana Badulescu

Pamantul, amenintat de o extinctie in masa! 16% dintre speciile planetei sunt pe cale de disparitie

Lucy Ionesco