Dj Wanda, operata de urgenta la clinica Regina Maria. A fost la un pas sa ajunga in scaun cu rotile
Life

Dj Wanda, operata de urgenta la clinica Regina Maria. A fost la un pas sa ajunga in scaun cu rotile

Dj Wanda a fost operata de urgenta, joi seara, intr-o clinica din Bucuresti, din caua unor complicatii la coloana vertebrala care ii puneau viata in pericol. Diagnosticata cu Discopatie Vertebrala Lombara, Dj Wanda a suferit complicatii care au culminat cu o hernie voluminoasa si o pareza a piciorului stang, scriu cei de la adpm.ro.

Complicatiile au fost generate de o vertebra care ii apasa pe un nerv. Ca urmare a starii generale foarte proaste de sanatate, Dj Wanda a mers de urgenta la clinica Regina Maria din Capitala si a efectuat un RMN.

Rezultatul RMN-ului a aratat o hernie de disc L5 care a impus o interventie chirurgicala de urgenta.

Ca urmare, Dj Wanda a fost operata de urgenta joi seara si va avea nevoie de o perioada de cateva luni de recuperare. Daca nu ar fi facut operatia, Wanda ar fi riscat sa ajunga intr-un scaun cu rotile.

Interventia chirurgicala a fost efectuata de dr. Mihai Adrian Cristescu, medic neurochirurg la Regina Maria din Capitala.

“Pacienta Cojocaru Mihaela Maria, 38 de ani, aflata in evidenta spitalului pentru Discopatie Vertebrala Lombara, prezenta in urma cu 4 zile accentuarea brusca a simptomatologiei dureroase si instalarea unui grad de deficit motor (pareza) la nivelului membrului inferior stang. A efectuat un nou examen RMN, ce a relevat o voluminoasa hernie de disc L5 care a impus o interventie chirurgicala in urgenta. Pacienta a fost operata minim-invaziv, sub microscop operator, de catre dr. Mihai Adrian Cristescu, medic neurochirurg si dr. Andreea Gheorghiu, medic anestezist, cu evolutie favorabila si s-a mobilizat la 3 ore post-operator. In prezent, la sub 24 de ore dupa operatie, este net ameliorata”, a declarat doctorul Mihai Adrian Cristescu.

Stiri pe aceeasi tema

Dragos Patraru anunta o editie exploziva a emisiunii Starea Natiei: Pe astia i-as bate acolo!

Delia Ion

Mirela Boureanu Vaida dezvaluie daca se intoarce la Mireasa pentru Fiul Meu si vorbeste despre planurile de viitor

Delia Ion

VISUL REGELUI, EPISODUL 39: Chunchu impiedica izbucnirea unui razboi intre Silla si Gogureyo

Bogdan

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult