13.1 C
România
26 septembrie 2021
Stiri locale

DNA a ridicat documente de la Spitalul Judetean din Deva

Procurorii DNA au descins, vineri, la Spitalul Judetean din Deva, pentru a cerceta achiziţiile publice efectuate în ultimii patru ani. In cadrul descinderilor, procurorii anticoruptie au ridicat mai multe documente necesare anchetei.

Managerul interimar al Spitalului din Deva, Livia Oros, a precizat că au fost ridicate documente. Sunt vizate achiziţiile publice şi concursurile pentru ocuparea unor posturi în perioada 2013-2017. „Niciun angajat al unităţii medicale nu a fost luat la audieri şi nu ni s-a comunicat dacă este vorba de o cercetare penală pentru presupuse infracţiuni”, a declarat Livia Oros, citata de Ziarul Hunedoreanului.

Potrivit acesteia, documentele solicitate de către DNA Alba Iulia au fost predate în copii efectuate la sediul spitalului. Spitalul Județean de Urgență Deva a fost condus, în perioada 2012-2016 de către Călin Laza, acesta afirmând, că în acest interval de timp au fost efectuate mai multe controale, fără să fie constatate nereguli în activitatea instituției.

Direcția Națională Anticorupție are toate drepturile de a solicita absolut tot ceea ce interesează DNA, a fost singurul comentariu făcut de Mircea Bobora, președintele Consiliului Județean Hunedoara. Reprezentanții DNA nu au făcut precizări cu privire la cercetările efectuate la spital.

Stiri pe aceeasi tema

Balul Vienez de la Timisoara, editia 2014, in 5 decembrie la Teatrul National. VIDEO

Cristiana Petrariu Bota

Adina Samson, iubita lui Gheorghe Nichita, era urmarita peste tot. Cine este Adina Samson

Cristiana Petrariu Bota

Locuri de munca in Timisoara. Se fac angajari la institutiile publice din Timis. Unitatea Militara 02553 cauta contabil

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult