Stiri locale

DNA a ridicat documente de la Spitalul Judetean din Deva

Procurorii DNA au descins, vineri, la Spitalul Judetean din Deva, pentru a cerceta achiziţiile publice efectuate în ultimii patru ani. In cadrul descinderilor, procurorii anticoruptie au ridicat mai multe documente necesare anchetei.

Managerul interimar al Spitalului din Deva, Livia Oros, a precizat că au fost ridicate documente. Sunt vizate achiziţiile publice şi concursurile pentru ocuparea unor posturi în perioada 2013-2017. „Niciun angajat al unităţii medicale nu a fost luat la audieri şi nu ni s-a comunicat dacă este vorba de o cercetare penală pentru presupuse infracţiuni”, a declarat Livia Oros, citata de Ziarul Hunedoreanului.

Potrivit acesteia, documentele solicitate de către DNA Alba Iulia au fost predate în copii efectuate la sediul spitalului. Spitalul Județean de Urgență Deva a fost condus, în perioada 2012-2016 de către Călin Laza, acesta afirmând, că în acest interval de timp au fost efectuate mai multe controale, fără să fie constatate nereguli în activitatea instituției.

Direcția Națională Anticorupție are toate drepturile de a solicita absolut tot ceea ce interesează DNA, a fost singurul comentariu făcut de Mircea Bobora, președintele Consiliului Județean Hunedoara. Reprezentanții DNA nu au făcut precizări cu privire la cercetările efectuate la spital.

Stiri pe aceeasi tema

Medicul Sebastian Cozma, unul dintre cei mai cautati din tara. El conduce Centrul de audiologie de la Spitalul de Recuperare din Iasi

Bogdan

Accident de autocar la Sanandrei, langa Timisoara. Mai multi raniti, ISU a activat Codul Rosu

Cristiana Petrariu Bota

Vasile Gh. Cotofan, profesor la Universitatea de Stiinte Agricole din Iasi, s-a stins din viata

Ioana Badulescu

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult