24.5 C
România
1 octombrie 2022
Life Dental Spa
Recomandari

Doctor Cristina Obreja, creatoarea Life Dental Spa, premiată la Gala Health, Beauty and Lifestyle

Galei Health, Beauty and Lifestyle a premiat pe 26 iulie brand-uri de top şi personalităţi cu poveşti fascinante, care au devenit un etalon printre cei care caută produse şi servicii de calitate.

Dr. Cristina Obreja, medicul care a pus bazele stomatologiei biologice în România, a primit titlul de AMBASADOR AL STOMATOLOGIEI BIOLOGICE LASER, în cadrul Galei.

“Împreună vreau să schimbăm paradigma în stomatologia românească, să înțelegem că se poate și o stomatologie fără durere, minim invazivă, bazată pe concepte biologice… O stomatologie care pune în centrul atenției pacientul! Doresc să mulțumesc tuturor celor m-au inspirat și susținut din punct de vedere profesional, care m-au ajutat să devin un medic bun pentru pacienții mei, un trainer eficient pentru colegii mei de echipă și o femeie de afaceri cu o viziune curajoasă, de succes. Promit să nu mă opresc aici și să-mi continui cu drag și dăruire drumul!”, Dr. Cristina Obreja.

Stomatologia biologică urmărește realizarea de tratamente minim-invazive, cu materiale înalt biocompatibile și ultratehnologie prietenoasă cu organismul uman. Ea se adresează nu doar simptomelor, ci și cauzelor afecțiunilor, pe care le identifică și le elimină. Departe de a se limita la un tratament dentar local, așa cum se întâmplă în medicina dentară clasică, la clinica Life Dental Spa, stomatologia holistică vizează identificarea și înlăturarea cauzelor reale ale problemelor dentare, care, de obicei, rezidă în obiceiurile alimentare și de igienă.

Cristina Obreja este medicul dentist cu viziune, care a pus bazele stomatologiei biologice în România și care tratează cauzele, nu doar simptomele, prin intermediul ultratehnologiei viitorului: laserul dentar. Se întâmplă în cadrul lanțului de clinici stomatologice pe care le-a fondat, Life Dental Spa, acolo unde stomatologia viitorului este adusă în prezent. Ce înseamnă asta? Că ne putem lua adio de la teamă, durere și de la lungile perioade de recuperare după diverse proceduri dentare.

În anul 2009, Cristina a absolvit Competența de Apifitoterapie, Aromaterapie și Medicini Tradiționale Orientale (ayurveda și medicina tradițională chineză) în cadrul Centrului Național de Perfecționare în Domeniul Sanitar din București. Aceste studii, alături de multe altele de același fel, întreprinse în particular, au ajutat să vadă pacientul și dintr-o altă perspectivă, în care, pe lângă factorii admiși de către stomatologia convențională, pentru prima dată, a fost luat în calcul stilul de viață al pacientului, profilul său emoțional, nivelul de stres, dieta, etc. Toate acestea sunt, fără îndoială, factori de sănătate sau de boală, inclusiv dentară.

Life Dental Spa este rețeaua de clinici dentare cu cea mai explozivă creștere din domeniu în ultimii doi ani. Modelul de business care este o franciză hibrid, a devenit afacerea la cheie cu cea mai mare marjă de profit din România.

 

 

 

Related posts

4 moduri de a purta kimonoul de plaja

Lucy Ionesco

Principalele avantaje pe care le ofera un ceas smartwatch

Lucy Ionesco

Daca nu ai gaz centralizat alege butelii pe gaz pentru centrala

Lucy Ionesco

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult