Doctorul Valeriu Neagoe de la Spitalul Judetean Constanta a murit dupa ce a fost infectat cu noul coronavirus

Cristiana Petrariu Bota
By Cristiana Petrariu Bota aprilie 22, 2020 14:16

Doctorul Valeriu Neagoe de la Spitalul Judetean Constanta a murit dupa ce a fost infectat cu noul coronavirus

Un medic din Constanta, in varsta de 62 de ani, infectat cu noul coronavirus, a murit in 21 aprilie, informeaza Ministerul Sanatatii. Medicul este astfel decesul cu numarul 508 din cauza infectiei cu noul coronavirus. 

Valeriu Neagoe era medic pe Sectia Medicala II din cadrul Spitalului Judetean Constanta. Potrivit presei locale, doctorul Valeriu Neagoe era internat la Bucuresti, unde fusese diagnosticat cu Covid 19.

Ministerul Sanatatii a confirmat, miercuri, decesul medicului din Constanta, a carui boala a debutat in 7 aprilie, la o zi dupa ce a demisionat din cadrul Spitalului Judetean de Urgenta Constanta.

”Barbatul, in varsta de 62 de ani a fost medic cu specialitatea medicina interna pana in data de 6 aprilie 2020 in cadrul Spitalului Judetean de Urgenta Constanta cand a demisionat. In data de 7 aprilie a debutat simptomatologia COVID 19, iar in data de 8 aprilie 2020 a fost internat in Spitalul Clinic de Boli Infectioase Constanta, acolo unde a si fost confirmat pozitiv in aceeasi zi”, informeaza Grupul de Comunicare Strategica (GCS).

Potrivit sursei citate, in 11 aprilie, dupa ce stare de sanatate a medicului s-a agravat, el a fost transferat la Institutul National de Boli Infectioase Matei Bals, unde a murit in data de 21 aprilie.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.