5.9 C
România
31 octombrie 2020
Document bomba semnat de Traian Basescu: Contractul de arenda de la Nana
Social

Document bomba semnat de Traian Basescu: Contractul de arenda de la Nana

Veste bomba cu privire la fostul presedinte Traian Basescu. Contractul de arenda al fermei de la Nana este semnat de Traian Basescu, nu de Ioana Basescu, potrivit unui document incendiar prezentat de Romania TV si prin care pamanturile de la Nana au fost date in arenda.

Desi Ioana BAsescu este proprietara de drept a pamanturilor,pe contract este, surpriza, semnatura lui Traian Basescu, nu a fiicei sale. Fostul presedinte percepe o arenda aproape dubla fata de ceilalti proprietari de terenuri, potrivit RTV. Dezvaluirile au fost facute chiar de cel care lucreaza terenurile din Calarasi.

In timp ce fermierii ofera taranilor de la Nana intre 600 si 800 de kilograme de grau pentru fiecare hectar lucrat, Traian Basescu primeste 1.150 de kilograme la hectar.

„Eu am hotarat asa, e treaba mea”, i-a spus Gheorghe Dume, cel care lucreaza terenurile de la Nana, jurnalistului Romania TV.

Fermierul are un motiv prin care justifica arenda iesita din comun. „Suprafata mare. Daca insista mai mult, ii dadeam mai mult. Sigur ca tot timpul trebuie sa ai in vedere o balanta la ce castigi si la ce pierzi”, a spus Gheorghe Dume.

Actul de arenda a fermei de la Nana scoate la lumina un detaliu interesant: desi in mod uzual, contractul este incheiat de proprietarul terenului, acesta este semnat nu de Ioana, ci de Traian Basescu.

„Este normal ca acel act de arenda sa fie semnat de Traian Basescu, cu toate ca terenul a fost cumparat de Ioana, pentru ca Traian Basescu are imputernicire notariala de la fata ca sa se ocupe de tot ce reprezinta terenul”, a declarat Gheorghe Dume, cel care lucreaza terenurile de la Nana.

Stiri pe aceeasi tema

Raport privind accidentul din Muntii Apuseni: Deciziile lui Adrian Iovan si vremea rea au dus la prabusire. DOCUMENT CIAS

Cristiana Petrariu Bota

Ministrul desemnat al Educatiei: 17 discipline si 34 de ore pe saptamana e prea mult. Implementarea normelor europene e o solutie

Ioana Badulescu

Protest al ciobanilor la Parlament impotriva prevederilor din Legea vanatorii

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult