Life

Documentarul DEZASTRUL DIN COLECTIV, difuzat duminica, 13 martie, de Discovery Channel

Documentarul DEZASTRUL DIN COLECTIV va fi difuzat in premiera duminica, 13 martie, de postul Discovery Channel. Documentarul despre tragedia din clubul Colectiv va fi difuzat duminica seara, de la ora 22.00, filmul prezentand detalii despre incendiul produs in clubul Colectiv din Romania in noaptea de 30 octombrie 2015, care a dus la moartea a 63 de persoane.

Filmul documentar DEZASTRUL DIN COLECTIV va prezenta, în ordine cronologică, faptele care s-au petrecut în acea noapte, așa cum au fost relatate de cei direct implicați. Totodată, va exista și o reconstituire a momentelor de dinainte și după izbucnirea incendiului din Colectiv.

Nick Allder, expert internațional în efecte speciale, a participat la realizarea acestui proiect în calitate de consultant pe aspecte ce țin de siguranță.

Stefan Enache, colonel STS: In clubul Colectiv incendiul ar fi fost plasat intentionat

Documentarul DEZASTRUL DIN COLECTIV este comisionat de către Discovery Networks, prin producătorul executiv Charlotte Reid, unei echipe românești conduse de Mihai Predescu.

Pe durata documentarului nu vor fi difuzate mesaje comerciale.

„Suntem extrem de recunoscători față de martorii implicați în această producție, pentru curajul și deschiderea lor de a-și face cunoscute poveștile, astfel încât publicul să înțeleagă mai bine ce s-a întâmplat pe 30 octombrie 2015. Mulțumită lor, am reușit să aprofundăm într-o manieră echilibrată evenimentele din acea noapte, oferindu-le telespectatorilor o perspectivă amplă asupra acestei tragedii”, a precizat Charlotte Reid, producător executiv pentru Discovery Networks International.

Stiri pe aceeasi tema

Simona Gherghe nu a revenit la Acces Direct. Mihai Morar: A trecut peste o grea incercare

Cristiana Petrariu Bota

Moise Guran si Biziday se muta la Digi 24

Cristiana Petrariu Bota

MIREASA PENTRU FIUL MEU 13 FEBRUARIE 2015. Fan MPFM: Cristian are nevoie de o femeie nu de o pustoaica plina de figuri!

Delia Ion

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult