Doi eurodeputati romani au primit titlul de “Europarlamentarul anului”

Corina Alexandru
By Corina Alexandru martie 19, 2015 10:46

Doi eurodeputati romani au primit titlul de “Europarlamentarul anului”

Doi europarlamentari romani au primit titlul de “Europarlamentarul anului”. Eurodeputatii romani Victor Negrescu (PSD) si Adina Valean (PNL) au fost premiati de publicatia The Parliament Magazin pentru ca s-au remarcat prin activitatea lor intr-un anumit domeniu.

Eurodeputatul Victor Negrescu a primit premiul la sectiunea Digitala si s-a declarat “onorat” de castigarea premiului, iar Adina Valean este europarlamentarul anului la sectiunea Energie si a dedicat distinctia “colegilor care impartasesc viziunea unei adevarate Uniuni Energetice”.

Gala “MEP Awards 2015” a avut loc la Bruxelles ieri seara, 18 martie 2015. Regulamentul competitiei presupune selectarea si includerea pe o lista scurta a eurodeputatilor cu cea mai buna activitate in diferite domenii, iar ulterior cei nominalizati sunt votati de restul membrilor Parlamentului European. Anul acesta au fost 17 domenii de activitate pe lista scurta intocmita de organizatori.

Alti doi europarlamentari romani Daciana Sarbu (PSD) si Viorica Dancila (PSD) au fost inscrisi pe lista publicatiei The Parliament Magazine, la sectiunile Sanatate, respectiv Agricultura. Cu cei 4 europarlamentari inscrisi, Romania se afla printre tarile cu cele mai multe nominalizari la “MEP Awards 2014”.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.