liste electorale transnationale, ue, alegeri europarlamentare, alegeri PE, liste alegeri europarlamentare
Politica

Doi eurodeputati romani au primit titlul de „Europarlamentarul anului”

Doi europarlamentari romani au primit titlul de „Europarlamentarul anului”. Eurodeputatii romani Victor Negrescu (PSD) si Adina Valean (PNL) au fost premiati de publicatia The Parliament Magazin pentru ca s-au remarcat prin activitatea lor intr-un anumit domeniu.

Eurodeputatul Victor Negrescu a primit premiul la sectiunea Digitala si s-a declarat „onorat” de castigarea premiului, iar Adina Valean este europarlamentarul anului la sectiunea Energie si a dedicat distinctia „colegilor care impartasesc viziunea unei adevarate Uniuni Energetice”.

Gala „MEP Awards 2015” a avut loc la Bruxelles ieri seara, 18 martie 2015. Regulamentul competitiei presupune selectarea si includerea pe o lista scurta a eurodeputatilor cu cea mai buna activitate in diferite domenii, iar ulterior cei nominalizati sunt votati de restul membrilor Parlamentului European. Anul acesta au fost 17 domenii de activitate pe lista scurta intocmita de organizatori.

Alti doi europarlamentari romani Daciana Sarbu (PSD) si Viorica Dancila (PSD) au fost inscrisi pe lista publicatiei The Parliament Magazine, la sectiunile Sanatate, respectiv Agricultura. Cu cei 4 europarlamentari inscrisi, Romania se afla printre tarile cu cele mai multe nominalizari la „MEP Awards 2014”.

Stiri pe aceeasi tema

Senatul vrea sa adopte tacit majorarea indemnizatiilor demnitarilor

Cristiana Petrariu Bota

Votul la Codul Penal, ilegal? Au fost doua voturi peste minimul necesar, dar trei deputati nu ar trebui sa fie in Parlament

Ioana Badulescu

Alegeri locale 2020. Ludovic Orban a votat dupa ce a stat la coada jumatate de ora

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult