Doi finalisti ai MPFM5 numara zilele pana cand vor face nunta si cununia religioasa!

Delia Ion
By Delia Ion februarie 27, 2017 13:28

Doi finalisti ai MPFM5 numara zilele pana cand vor face nunta si cununia religioasa!

Bat clopotele de nunta pentru unul dintre cele mai iubite cupluri ale sezonului 5 “Mireasa pentru fiul meu”. Desi pe timpul divergentelor avute in show li s-a reprosat ca formeaza o pereche doar de dragul competitiei si ca ei nu vor avea un viitor impreuna, Eduard si Lavinia nu numai ca s-au casatorit civil in marea finala MPFM5 dar au si facut toate pregatirile pentru nunta si cununia religioasa.

Dupa ce o perioada au oscilat intre Arad si Brasov, orasele de origine ale celor doi indragostiti, Eduard si Lavinia au decis sa se stabileasca in orasul de la poalele Tampei, locul in care par sa se fi realizat si din punct de vedere profesional.

Cei doi vor avea insa o vara fierbinte, caci la finalul ei este programata nunta. Pe data de 27 august, Eduard si Lavinia isi vor jura iubire vesnica si in fata altarului, dar vor fi si eroii unei nunti ale carei detalii le-au pus la punct de-a lungul a cateva luni de zile.

Citeste si: Ce se intampla cu emisiunea “Mireasa pentru fiul meu” dupa 4 martie. Incepe un nou sezon sau se termina definitiv?

“Suntem foarte bine! Muncim amandoi de aproape doua luni! Stam in Brasov la parintii mei, unde sotia mea este rasfatata familiei! Mai avem de realizat doar invitatiile de nunta (27 august), caci restul este deja achitat! Slujba religioasa se va tine cu trei preoti si la han vom merge cu caleasca, asa cum si-a visat Lavinia!”, a declarat Eduard unui cunoscut tabloid din Romania.

Cei doi au oferit detalii si despre relatiile pe care le au cu alti colegi de competitie, in contextul in care, la un moemnt dat, casa MPFM5 parea un adevarat vulcan gata sa erupa in orice moment.

“Desigur, pastram legatura cu fosti concurenti! Am castigat prietenii frumoase! Nu am urmarit niciodata banii inainte si nici dupa ce am iesit! Avem multe alte lucruri care sunt mult mai importante in viata noastra!”, au concluzionat Eduard si Lavinia.

Citeste si: Mirela Boureanu Vaida dezvaluie adevaratul motiv pentru care nu a revenit la Mireasa pentru Fiul Meu si de ce a ales noul proiect 2k1

ULTIMA GALA MIREASA PENTRU FIUL MEU, SEZONUL 6

La final de emisiune, fostii concurenti isi iau ADIO de la MPFM. O fosta concurenta face dezvaluiri din Casa

Doi fosti concurenti: S-a adeverit, emisiunea se va duce pe apa sambetei. Nu avem la ce sa ne uitam

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.