Doi romani spitalizati dupa atacul din Barcelona au fost externati, al treilea a ramas in spital in stare stabila

Ioana Badulescu
By Ioana Badulescu august 18, 2017 16:38

Doi romani spitalizati dupa atacul din Barcelona au fost externati, al treilea a ramas in spital in stare stabila

Doi romani raniti in atacul terorist de pe Las Ramblas din Barcelona au fost externati, insa al treilea roman a ramas in spital, starea acestuia fiind stabila, transmite Ministerul Afacerilor Externe (MAE), intr-un comunicat de presa transmis vineri dupa-amiaza.

Consulatul General al Romaniei la Barcelona a transmis ca doua dintre cele trei persoane de cetatenie romana, ranite in urma atacului, au fost externate, fiind tratate doar in regim ambulatoriu.

Potrivit sursei citate, al treilea cetatean roman a ramas in spital, fiind vizitat de catre Consulul general al Romaniei la Barcelona. De asemenea, reprezentantul oficiului consular a avut discutii atat cu insotitorii cetateanului in cauza, cat si cu personalul medical, starea clinica a pacientului mentinandu-se stabila.

In vederea consolidarii capacitatii de reactie operativa si de asistenta consulara a oficiului consular roman din Barcelona, o echipa consulara mobila avand in componenta un consul si un functionar consular din cadrul Consulatului Romaniei la Castellon, precum si atasatul pentru afaceri interne din cadrul Ambasadei Romaniei la Madrid s-a deplasat la Barcelona in cursul acestei dimineti.

De interes: Patru romani au fost raniti in atentatul terorist de la Barcelona. Numarul victimelor din Romania ar putea creste 

Atac terorist la Barcelona, politia anunta morti si raniti. O furgoneta a intrat in multime, ulterior s-a inregistrat o luare de ostatici intr-un bar

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.