Stiri locale

Doliu in invatamantul din judetul Neamt

Doliu in invatamantul nemtean. A murit Nicolae Vasiliu,  fost director al Colegiului National ”Petru Rares” din Piatra Neamt. Colectivul institutiei de invatamant a transmis un mesaj in care elogiaza meritele profesorului Vasiliu.

Nascut la data de 27 martie la Piatra-Neamt, absolvent al Facultatii de Stiinte Naturale si Geografie din cadrul Universitatii Alexandru Ioan Cuza – Iasi, profesorul Nicolae Vasiliu a fost cel de-al 35-lea director al Liceului Petru Rares din Piatra-Neamt.

Cu o bogata experienta in invatamant, profesorul Nicolae Vasiliu, in cei patru ani de directorat (1978-1982), si-a valorificat calitatile sale de om energic si bun gospodar atat in procesul educativ cat si in numeroasele lucrari de refacere si modernizare a scolii.

„Ca director a avut initiativa in reluarea invatamantului economic in Piatra-Neamt, obtinand infiintarea la Liceul Petru Rares a unei sectii cu profil economic, la zi si la seral, sectie care a dat absolventi bine pregatiti, apti sa lucreze in contabilitate sau sa urmeze cursurile invatamantului superior.

Din septembrie 1982, Nicolae Vasiliu a functionat ca profesor de geografie la Scoala Gimnaziala nr. 3 din Piatra-Neamt si mai apoi la Colegiul National Calistrat Hogas”, semneaza colectivul Colegiului National ”Petru Rares” din Piatra Neamt.

Iti recomandam si: De ce a scazut numarul de cazuri noi de coronavirus in Romania. Mahler: Poate urma o explozie de imbolnaviri
Vaccinarea profesorilor, de la vorbe la realitate. Profesorii care doresc sa se vaccineze ori nu reusesc sa se programeze, ori gasesc locuri abia peste doua luni

 

 

Stiri pe aceeasi tema

Gabriel Badarau, profesor la Universitatea Al. Ioan Cuza din Iasi, a murit fulgerator

Delia Ion

DNA a ridicat documente de la Spitalul Judetean din Deva

Cristiana Petrariu Bota

Sotia unui om de afaceri din Neamt, disparuta in raul Bistrita

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult