Ce spune Dominic Fritz despre posibilitatea de a candida la Presedintia Romaniei
Politica

Dominic Fritz a anuntat rezultatul celui de-al doilea test pentru coronavirus

Dominic Fritz, primarul ales al municipiului Timisoara, a anuntat ca a primit rezultatul celui de-al doilea test pentru coronavirus. Intr-o postare pe pagina sa de Facebook, Dominic Fritz a anuntat ca rezultatul celui de-al doilea test COVID-19 a iesit negativ si, in consecinta, a iesit din autoizolare. 

”Am facut inca un test de Covid-19 astazi si a iesit si el negativ. Nici nu am si nu am avut simptome, asa ca pot iesi din auto-izolare. M-am incaltat deja pentru o plimbare la soare! Rog mult sa aveti grija de voi si de cei din jur. Purtati masca, aerisiti bine, fiti buni unii cu ceilalti la distanta. In ultimele zile am lucrat cu echipa mea, printre altele, la un plan ca sa facem din Timisoara un oras exemplar in combaterea pandemiei. Revin in curand cu detalii, tinem aproape!”, a scris Dominic Fritz pe pagina sa de Facebook.

Dominic Fritz anuntase, la mijlocul acestei saptamani, ca s-a autoizolat, dupa ce luni a intrat in contact cu o persoana depistata pozitiv cu COVID – 19.

Primul test a fost negativ, insa Dominic Fritz a decis sa ramana in autoizolare pentru a efectua si cel de-al doilea test.

 

 

Articole asemănătoare

Presedintele Iohannis, intalnire cu Guvernul si partidele pe tema consecintelor Brexit asupra Romaniei

Bogdan

Vanghelie se intoarce: Sunt viu, unii credeau ca am murit

Lucy Ionesco

Ilie Nastase ar putea fi candidatul UNPR la Primaria Capitalei

Lucy Ionesco