Lifestyle

Domnii prefera intr-adevar blondele? O explorare in profunzime a psihosexualitatii noastre

De ce-si pierd barbatii capul atunci cand se uita la o femeie frumoasa? De ce esti mai sexy cand rosesti? De ce crezi ca partenerul tau e o persoana extraordinara, in timp ce pentru altii e un om banal? „Domnii prefera intr-adevar blondele? Stiinta din spatele iubirii, sexului si atractiei” este o carte semnata de Jena Pincott, care incearca sa lamureasca ce se afla in spatele atractiei dintre un barbat si o femeie.

La toate aceste intrebari stiinta, care nu se ocupa doar de statistici si procente, ofera raspunsuri surprinzatoare. Aflam, de exemplu, ca frumusetea ii influenteaza subliminal pe barbati, ca obrajii imbujorati sugereaza tinerete, sanatate si interes fata de persoana din fata ta, ca dragostea profunda estompeaza judecata sociala si emotiile negative, si ca femeile tind mai degraba sa-si insele partenerii al caror miros nu le place.

Tradusa in peste 17 limbi, aceasta carte nu este doar o lectura incitanta, o explorare in profunzime a psihosexualitatii noastre, ci si o trusa de sfaturi utile pentru cei ce doresc sa descopere succesul unei relatii reusite, fie ea pasagera sau de lunga durata.

Jena Pincott este o autoare de succes, absolventa de biologie si jurnalistica si o prezenta constanta in mediul on-line pe blog-urile revistelor Psychology Today si Huffington Post.

Cartea poate fi comandata pe site-ul Editurii Trei.

Image may contain: one or more people and text

Articole asemănătoare

MIREASA PENTRU FIUL MEU: Relatia dintre Grigore si Mariana pusa la grea incercare

Bogdan

David Bowie a murit la varsta de 69 de ani. Biografia si cariera artistului

Lucy Ionesco

REVOLUTIA BARBIE! Femeia cu forme, noul standard in materie de frumusete

Lucy Ionesco