Domnii prefera intr-adevar blondele? O explorare in profunzime a psihosexualitatii noastre

Delia Ion
By Delia Ion februarie 24, 2017 10:33

Domnii prefera intr-adevar blondele? O explorare in profunzime a psihosexualitatii noastre

De ce-si pierd barbatii capul atunci cand se uita la o femeie frumoasa? De ce esti mai sexy cand rosesti? De ce crezi ca partenerul tau e o persoana extraordinara, in timp ce pentru altii e un om banal? “Domnii prefera intr-adevar blondele? Stiinta din spatele iubirii, sexului si atractiei” este o carte semnata de Jena Pincott, care incearca sa lamureasca ce se afla in spatele atractiei dintre un barbat si o femeie.

La toate aceste intrebari stiinta, care nu se ocupa doar de statistici si procente, ofera raspunsuri surprinzatoare. Aflam, de exemplu, ca frumusetea ii influenteaza subliminal pe barbati, ca obrajii imbujorati sugereaza tinerete, sanatate si interes fata de persoana din fata ta, ca dragostea profunda estompeaza judecata sociala si emotiile negative, si ca femeile tind mai degraba sa-si insele partenerii al caror miros nu le place.

Tradusa in peste 17 limbi, aceasta carte nu este doar o lectura incitanta, o explorare in profunzime a psihosexualitatii noastre, ci si o trusa de sfaturi utile pentru cei ce doresc sa descopere succesul unei relatii reusite, fie ea pasagera sau de lunga durata.

Jena Pincott este o autoare de succes, absolventa de biologie si jurnalistica si o prezenta constanta in mediul on-line pe blog-urile revistelor Psychology Today si Huffington Post.

Cartea poate fi comandata pe site-ul Editurii Trei.

Image may contain: one or more people and text

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.