Donald Trump ar fi ascuns informatii legate de intalnirile cu Vladimir Putin. The Washington Post: Trump a facut tot ce era omeneste posibil ca detaliile convorbirilor sa nu se afle

Cristiana Petrariu Bota
By Cristiana Petrariu Bota ianuarie 14, 2019 11:32

Donald Trump ar fi ascuns informatii legate de intalnirile cu Vladimir Putin. The Washington Post: Trump a facut tot ce era omeneste posibil ca detaliile convorbirilor sa nu se afle

Presedintele american, Donald Trump, ar fi ascuns informatii legate de intalnirile cu omologul sau rus, Vladimir Putin. Ziarul The Washington Post scrie ca nu exista inscrisuri detaliate ale celor cinci intrevederi pe care seful Casei Albe le-a avut cu liderul de la Kremlin.

Publicatia care citeaza oficialitati americane precizeaza ca Donald Trump a facut tot ce era omeneste posibil pentru ca detaliile convorbirilor sale cu Vladimir Putin sa nu se afle.

Notitele interpretului sau au fost confiscate, iar unor oficiali americani li s-a impus sa nu discute detaliile intrevederilor cu alti responsabili ai administratiei.

Un purtator de cuvant al Casei Albe a declarat ziarului american ca administratia Trump a cautat “sa amelioreze relatiile cu Rusia”, dupa ce administratia fostului presedinte democrat Barack Obama “a urmarit o politica viciata de “resetare”, care a mimat implicarea de dragul implicarii”.

Potrivit The Washington Post, purtatorul de cuvant al Casei Albe a afirmat ca administratia Trump “a impus noi sanctiuni importante, ca raspuns la activitatile maligne ale Rusiei”.

Reactia presedintelui american, la Fox News, dupa dezvaluirile facute de The Washington Post: “Am avut o discutie, la fel cum are orice presedinte. Stai de vorba cu presedinti din multe tari. O fac cu toate tarile. Am avut o conversatie grozava, am vorbit despre Israel si despre asigurarea securitatii Israelului si despre multe alte lucruri si a fost o conversatie grozava. Nu ascund nimic. Nici ca-mi pasa”.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.