Donald Trump
Externe

Donald Trump, candidat supramediatizat la Casa Alba, tras la sorti pentru a fi jurat la New York

Miliardarul american Donald Trump, candidat supramediatizat la alegerile primare republicane, a fost tras la sorți pentru a fi jurat într-un proces luni dimineață, la New York, relatează Agerpres, care citeaza AFP.

Favoritul dintre cei 17 republicani al sondajelor, aflat de vineri în campanie în New Hampshire, a anunțat că va merge la New York pentru a-și îndeplini datoria de cetățean.

Jimmy Carter, fost presedinte al SUA, a anuntat ca sufera de cancer

Avioane de vanatoare F-16, desfasurate de SUA de la baza din Turcia

După New Hampshire, stat care deschide în mod tradițional seria alegerilor primare, Donald Trump se va deplasa în Iowa (centru) pentru un târg devenit de asemenea un loc de întâlnire pentru candidații la Casa Albă.

După cum obișnuiește, magnatul imobiliar a promis că prezența sa nu va rămâne neremarcată și că va oferi tururi gratuite copiilor cu elicopterul său personal.

După ce organizatorii au prevenit că aceste tururi nu vor putea fi organizate în perimetrul târgului, șeful de campanie din Iowa al lui Trump s-a grăbit să anunțe la CNN că o parcare din apropiere va fi folosită pentru decolarea și aterizarea elicopterului.

Articole asemănătoare

Sky News a publicat numele a 22.000 de militanti ai organizatiei Statul Islamic

Lucy Ionesco

Francois Hollande, la summitul UE de la Bruxelles: Trebuie respectate principiile UE cu privire la libera circulatie

Lucy Ionesco

Fatada catedralei Notre Dame din Paris a fost salvata. Ar putea, oare, aceasta nenorocire, sa-i resudeze pe francezi ca natiune?

Lucy Ionesco