-0.2 C
România
25 octombrie 2021
Donez apartament cu 2 camere in Bucuresti
Social

Donez apartament cu 2 camere in Bucuresti. Act caritabil sau teapa?

Un anunt postat pe unele grupuri de socializare de pe Facebook, dar si pe un site cunoscut de profil, iese din tiparul tuturor anunturilor din Romania. „Donez apartament cu 2 camere in Bucuresti” este titlul anuntului postat pe opece.eu, care atrage atentia oricarui internaut, fie ca este sau nu interesat. La sfarsitul materialului puteti vedea instantaneele foto cu anunturile mentionate mai jos.

Autorul anuntului specifica faptul ca apartamentul este situat in zona Militari din Bucuresti si ca donatia se indreapta catre un caz social sau catre un elev sau student cu rezultate exceptionale la invatatura, dar fara posibilitati materiale.

Totodata, in anunt se precizeaza ca apartamentul se va dona mobilat si utilat.

La final, se ofera si explicatii pentru gestul pe care doreste sa il faca proprietarul. „Eu si familia mea avem mai mult decat putem cheltui, plus ca ne mutam definitiv in SUA”, se specifica in anunt.

Tot ce trebuie sa faca persoanele interesate de donatie este sa trimita povestea lor la un formular publicat la susbsolul site-ului pe care este postat anuntul (opece.eu) si sa faca dovada situatiei lor sociale prin documente oficiale.

Donez unui caz social sau unei familii cu, copii care nu are o locuința apartament cu 2 camere în București zonă Militari. Pretendenții donației trebuie să facă dovadă situației lor prin documente oficiale. De asemenea donația se poate îndreptă și către un elev/student cu rezultate excepționale la învățătura dar fără condiție materială. Apartamentul se donează cu tot ce este în el. Dacă te întrebi de ce ar dona cineva un aparatament în loc să-l vândă, răspunsul este că eu și familia mea avem mai mult decât putem cheltui plus că ne mutăm definitiv în S.U.A. Ne poți trimite povestea ta folosind formularul de mai jos”, este textul anuntului postat pe opece.eu.

Gest caritabil sau teapa?

La prima vedere, pare un gest remarcabil al unui om cu suflet. Unele site-uri de stiri din Romania au promovat deja anuntul, probabil impresionate de nobletea unui astfel de gest.

Am incercat sa aflu mai multe despre povestea din spatele acestui anunt si am cautat autorul. Am aflat ca anuntul a fost promovat de persoane impresionate la randul lor de un astfel de gest, dar fara a sti cine este autorul anuntului. Apoi, am aflat ca pozele prezentate in anunt figureaza de fapt la un alt anunt publicat pe un site imobiliar. Iar anuntul nu este incadrat la rubrica Donatii, ci la Vanzari Imobiliare. Imobilul are o alta adresa, nu in Militari, ci in zona Unirii – Mircea Voda, iar pretul cu care se vinde este de 95.000 de euro.

De ce ar dona cineva un apartament pe care de fapt vrea sa-l vanda cu aproape 100.000 de euro? Si de ce ar posta un anunt pe retelele de socializare si pe unele site-uri de profil, cand ar putea contacta direct o organizatie caritabila, care are in sertar sute de cazuri sociale cu documente cu tot?

Va prezentam mai jos anuntul de vanzare al apartamentului, care contine aceleasi poze cu cel oferit spre donatie.

Apartament 2 camere Unirii,
In continuare va prezentam un apartament situat in zona Unirii – Mircea Voda, la etajul 6 din cele 10 niveluri ale unui bloc ce a fost construit in anul 2003.

Apartamentul dispune de o suprafata de 70 mp si cuprinde 2 camere decomandate, o bucatarie, un balcon si un grup sanitar.

Apartamentul a fost zugravit recent, are imbunatatiri si se vinde la pretul de 95.000 EUR, ID:2107„, potrivit mediacity.ro.

Daca autorul mesajului postat pe opece.eu doreste intr-adevar sa faca un act caritabil, atunci tot respectul pentru decizia pe care a luat-o. Daca insa altele sunt intentiile acestui anunt, care se adreseaza unor oameni aflati in nevoie, atunci cerem institutiilor abilitate sa cerceteze acest caz.

Nota: Dreptul la replica poate fi trimis pe adresa hotweek.ro@gmail.com

Dati click pe imagini pentru a le vedea la dimensiunea originala.

[ot-caption title=”Anunt privind donatia unui apartament in Bucuresti” url=”http://www.hotweek.ro/wp-content/uploads/2015/08/donatie-apartament-bucuresti1.jpg”]

[ot-caption title=”Donatie in Bucuresti” url=”http://www.hotweek.ro/wp-content/uploads/2015/08/donatie-apartament-bucuresti3.jpg”]

[ot-caption title=”Donatie” url=”http://www.hotweek.ro/wp-content/uploads/2015/08/donatie-apartament-bucuresti4.jpg”]

[ot-caption title=”Anunt vanzare apartament in Bucuresti” url=”http://www.hotweek.ro/wp-content/uploads/2015/08/donatie-apartament-bucuresti.jpg”]

Stiri pe aceeasi tema

Pretul abonamentelor decontate elevilor care fac naveta vor fi mentinute pana 1 septembrie 2019

Ioana Badulescu

Ministerul Sanatatii anunta ca Romania va primi 1.290.000 de doze de vaccin anti-Covid din prima transa UE

Cristiana Petrariu Bota

Gigi Becali trebuie sa mai aiba rabdare! Momentul decisiv va fi in 31 martie

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult