Doru Dinu Glavan a fost suspendat din Uniunea Ziaristilor Profesionisti din Romania (UZPR)

Ioana Badulescu
By Ioana Badulescu august 13, 2017 11:15

Doru Dinu Glavan a fost suspendat din Uniunea Ziaristilor Profesionisti din Romania (UZPR)

Doru Dinu Glavan, cunoscut jurnalist si presedintele Uniunii Ziaristilor Profesionisti din Romania (UZPR), a fost suspendat de la conducerea acestei institutii. Consiliul Director al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România (UZPR), întrunit la București, joi, a decis suspendarea lui Doru Dinu Glăvan, din calitatea de membru al Uniunii, la propunerea Comisiei de Onoare, Disciplină și Arbitraj, “pentru abateri foarte grave”, potrivit unui comunicat de presa.

“Consiliul Director a decis realizarea unui audit intern, menit a răspunde întrebărilor justificate privind o serie de măsuri unilaterale, luate de fostul președinte al UZPR, fără informarea și aprobarea conducerii colective.

Consiliul Director al UZPR a dat mandat secretarului general al Uniunii, secondat de predecesorul său, să se ocupe de organizarea integrală a pregătirii viitoarei adunări generale, care va avea ordinea de zi stabilită de conducerea colectivă.

Consiliul Director precizează că orice implicare, a fostului președinte, în pregătirea vreunei adunări generale, este nestatutară”, se arată în comunicatul citat, fără a oferi alte detalii despre “abaterile foarte grave”.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.