Coronavirus in Romania
Social

Dr. Mihai Paraschiv, chirurg la spitalul „Bagdasar Arseni” din Bucuresti, a pierdut lupta cu coronavirusul

Medicul Mihai Paraschiv, chirurg ortoped la Spitalul Clinic de Urgenta “Bagdasar-Arseni” din Bucuresti, a murit dupa ce s-a infectat cu noul coronavirus. Originar din Teleorman, dr. Mihai Paraschiv este a 34-a persoana cadru medical care a pierdut lupta cu coronavirusul.

Mihai Paraschiv era originar dintr-un sat din Teleorman, iar primaria localitatii in care doctorul s-a nascut a anuntat decesul acestuia.

”Cu profunda durere aducem la cunostinta tuturor cetatenilor din com. Trivalea Mosteni ca d-l doctor Mihai Paraschiv in varsta de 62 de ani a incetat din viata in aceasta dimineata, fiind rapus de virusul Covid 19.

D-l doctor, chirurg ortoped la spitalul Arsenie Baltazar nascut in satul Deparati, profesionist desavarsit si exceptional om a ajutat o multitudine de persoane din comunitatea noastra. Odihneasca-se in pace”, a anuntat Primaria Trivalea Mosteni, potrivit publicatiei liberinteleorman.ro.

Medicul de la Spitalul Bagdasar-Arseni din Capitala era chirurg ortoped si avea 62 de ani. El internat la Institutul Matei Bals din Capitala, in stare grava. Decesul a survenit vineri.

De la inceputul pandemiei de coronavirus, 6.082 de angajati din sistemul de sanatate au fost infectati cu coronavirus.

 

Stiri pe aceeasi tema

Accident rutier produs de Miron Cozma in Craiova. Luceafarul huilei, dus cu ambulanta la spital

Cristiana Petrariu Bota

Noul ministru al Sanatatii cauta solutii pentru tinerii medici care au promovat Rezidentiatul, dar nu au loc sau post

Ioana Badulescu

Epidemie de rujeola in Romania, medicii raporteaza aproape 15.000 de cazuri si 59 de decese

Ioana Badulescu

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult