-1.5 C
România
1 decembrie 2020
Coronavirus in Romania
Social

Dr. Mihai Paraschiv, chirurg la spitalul „Bagdasar Arseni” din Bucuresti, a pierdut lupta cu coronavirusul

Medicul Mihai Paraschiv, chirurg ortoped la Spitalul Clinic de Urgenta “Bagdasar-Arseni” din Bucuresti, a murit dupa ce s-a infectat cu noul coronavirus. Originar din Teleorman, dr. Mihai Paraschiv este a 34-a persoana cadru medical care a pierdut lupta cu coronavirusul.

Mihai Paraschiv era originar dintr-un sat din Teleorman, iar primaria localitatii in care doctorul s-a nascut a anuntat decesul acestuia.

”Cu profunda durere aducem la cunostinta tuturor cetatenilor din com. Trivalea Mosteni ca d-l doctor Mihai Paraschiv in varsta de 62 de ani a incetat din viata in aceasta dimineata, fiind rapus de virusul Covid 19.

D-l doctor, chirurg ortoped la spitalul Arsenie Baltazar nascut in satul Deparati, profesionist desavarsit si exceptional om a ajutat o multitudine de persoane din comunitatea noastra. Odihneasca-se in pace”, a anuntat Primaria Trivalea Mosteni, potrivit publicatiei liberinteleorman.ro.

Medicul de la Spitalul Bagdasar-Arseni din Capitala era chirurg ortoped si avea 62 de ani. El internat la Institutul Matei Bals din Capitala, in stare grava. Decesul a survenit vineri.

De la inceputul pandemiei de coronavirus, 6.082 de angajati din sistemul de sanatate au fost infectati cu coronavirus.

 

Stiri pe aceeasi tema

Regele Mihai isi asteapta poporul la Palatul Regal. La intoarcerea de la Sinaia, cateva sute de oameni l-au asteptat in strada

Cristiana Petrariu Bota

Tehnica de varf la Spitalul de Neurochirurgie Iasi! Durerile insuportabile sunt controlate de pacient cu telecomanda prin neurostimulatoare implantate la nivelul coloanei

Ioana Badulescu

Interviu cu poetul Constantin Preda: Poezia inseamna nemurire, poezia inseamna zbor. As muri daca nu as scrie!

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult