Viata bate filmul

DRAFT LEGEA SALARIZARII UNITARE 2016 – Guvernul publica draftul pe Noua Lege a Salarizarii in cateva zile

DRAFT LEGEA SALARIZARII UNITARE 2016 – Legea Salarizarii Unitare este gata, a anuntat, luni, premierul Dacian Ciolos, care a discutat pe marginea documentului de salarizare intr-o intalnire cu ministrul de Finante si cu ministrul Muncii. Potrivit unor informatii pe surse din Executiv, primul draft privind Legea Salarizarii Unitare va fi publicat peste cateva zile. 

NOUA LEGE A SALARIZARII UNITARE 2016. Legea salarizarii este gata, a anuntat astazi premierul, care a precizat ca bugetarii care acum au salarii foarte mici, ar putea avea marite pentru echilibrarea veniturilor. Dacian Ciolos a afirmat ca bugetarii cu salarii marite nu vor avea parte de o noua majorare. „Echilibram in limitele bugetare”, a spus Ciolos cu referire la discutiile purtate pe noua Lege a Salarizarii Unitare.

Luni, Dacian Ciolos se intalneste cu ministrul Finantelor si cu ministrul Muncii pentru a discuta despre Noua Lege a Salarizarii Unitare. Surse din Guvern au explicat ca saptamana viitoare va fi publicat primul draft privind legea salarizarii unitare.

Te-ar putea interesa si: Noi discutii in Executiv pe tema legii salarizarii unitare

Legea salarizarii de pe vremea lui Boc a facut o gaura de 7 miliarde de lei in buget

NOUA LEGE A SALARIZARII UNITARE 2016. Premierul Dacian Cioloș afirma, duminică, că în această săptămână ar putea fi pus în dezbatere publică proiectul legii salarizării unitare, arătând că obiectivul actului normativ este eliminarea dezechilibrelor, în limitele bugetului.

NOUA LEGE A SALARIZARII UNITARE 2016. „Ceea ce facem acum și sper eu ca săptămâna viitoare să fim în măsură să punem în dezbatere publică un prim proiect de lege a salarizării unitare. Vedem acum marjele de creștere a bugetului salarizării pe care îl avem pe următorii patru ani și cu acele marje obiectivul este să ducem salariile mai mici și dezechilibrele salariilor mai mici în sus. Salariile care deja sunt mari în unele ministere nu le vom putea crește. Nu vom putea crește toate salariile, dar vom elimina cel puțin dezechilibrele în interiorul aceleași instituții și pe cât posibil și între instituții”, a spus Cioloș, într-un interviu difuzat duminică de Pro Tv.

LEGEA SALARIZARII UNICE SE APLICA IN 2016 SAU IN 2017? Noua GRILA DE SALARIZARE nu poate fi aplicata pentru ca nu sunt bani

HotWeek.ro este un site exclusivist, care militeaza pentru promovarea valorilor. Daca te-ai saturat de titluri senzationale, te asteptam sa revii pe hotweek.ro! Ne poti urmari si pe FacebookTwitter sau Google Plus. Daca vrei sa ne scrii, foloseste adresa de e-mail hotweek.ro@gmail.com.

Articole asemănătoare

DRAGOSTE CU IMPRUMUT EPISODUL 95 REZUMAT, 23 IANUARIE 2017. Mukkades o vede pe Zeynep in casa ei insa este convinsa de Fatih ca are vedenii

Delia Ion

DILA 18 MAI 2015, EPISODUL 12 REZUMAT DETALIAT. Dila afla ca este insarcinata si Seyit il anuta pe Riza de acest lucru

Delia Ion

MIREASA PENTRU FIUL MEU 30 MAI 2016. Suspans la MPFM5. Tensiunea incepe sa-si spuna cuvantul asupra starii de sanatate a concurentilor

Delia Ion