Dragnea a discutat cu UDMR: Nu vindem Transilvania, nu vindem nicio bucata din tara

Ioana Badulescu
By Ioana Badulescu iunie 19, 2017 20:41

Dragnea a discutat cu UDMR: Nu vindem Transilvania, nu vindem nicio bucata din tara

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat luni ca a discutat cu reprezentantii UDMR si ai ALDE despre situatia politica actuala, dupa ce in presa au aparut mai multe reactii potrivit carora social-democratii au facut mai multe concesii in fata maghiarilor pentru a vota motiunea de cenzura impotriva premierului Grindeanu.

“Noi am avut saptamanal intalniri cu colegii de la UDMR, am stabilit asta dupa alegerile din 11 decembrie. In fiecare luni, liderii de grup PSD, ALDE, UDMR se intalneau pentru ca avem un acord de colaborare parlamentara. Azi am discutat despre situatia politica actuala, era firesc sa discutam asta, este firesc, este dreptul majoritatii, este un drept constitutional, legitim de a-si avea Guvernul in urma rezultatului alegerilor. Am inteles ca s-a spus la o televiziune ca am vandut Transilvania. Nu vindem Transilvania, nu vindem nicio bucata din tara”, a declarat Dragnea la Parlament.

Liderul PSD a adaugat ca inca nu s-a decis unde trebuie facute aceste modificari, in legislatie sau in Constitutie.

Despre proiectele de lege initiate de UDMR care au intrat luni in dezbatere la comisiile parlamentare, Dragnea a spus ca ele “nu au fost facute azi-noapte sau azi dimineata, sunt legi ca multe altele care sunt in procedura parlamentara de o perioada de timp iar acum le-a venit randul”.

Dragnea va propune mai multe variante de premier: Vom discuta despre noul Guvern dupa motiune

PSD si ALDE au cedat in fata UDMR: Ziua maghiarilor pe 15 martie si rediscutarea unei legi a minoritatilor

PSD a citit motiunea impotriva guvernului Grindeanu in Parlament. Votul va avea loc miercuri de la ora 11 

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.