Propunerea de premier a PSD nu va putea fi refuzata de presedintele Iohannis, da asigurari Dragnea
Politica

Dragnea a plecat in turneu in judetele din Moldova. Presedintele PSD se va intalni cu liderii PSD din Vrancea, Vaslui, Botosani si Suceava

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a plecat, miercuri, intr-un periplu de doua zile prin cateva judete din Moldova, Paul Stanescu, ministru al Dezvoltarii, urmand a i se alatura in cursul serii. Dragnea ar urma sa se intalneasca cu liderii PSD din Vrancea, Vaslui, Botosani si Suceava. 

Cei de la hotnews.ro scriu ca turneul lui Dragnea in judetele Moldovei ar avea ca scop sa-i convinga sa-l sustina pe liderii locali in razboiul lui premierul Mihai Tudose.

Paul Stanescu gestioneaza Programul National de Dezvoltare Locala, finantat integral de bugetul de stat, destinat diverselor proiecte locale de care baronii sunt direct interesati.

Liviu Dragnea ar intentiona sa se intalneasca si cu liderul PSD Vrancea, Marian Oprisan, care s-a pozitionat deja public de partea premierului Mihai Tudose, pronuntandu-se in favoarea restructurarii guvernului. Alti lideri, cum ar fi liderul PSD Vaslui, Dumitru Buzatu, au ramas in tabara lui Liviu Dragnea.

 

Articole asemănătoare

Liviu Dragnea: Presedintele Iohannis s-a facut de ras de doua ori in aceasta saptamana. Este din ce in ce mai disperat

Ioana Badulescu

Reactia Laurei Codruta Kovesi la intrebarea „daca intentioneaza sa isi dea demisia”

Ioana Badulescu

Klaus Iohannis va candida pentru un nou mandat de presedinte al Romaniei. Anuntul a fost facut la Sibiu

Ioana Badulescu