Dragnea a reactionat la scrisoarea in care i se cere demisia din fruntea PSD: La CEx o sa vorbesc suficient de bine, de mult si de apasat

Ioana Badulescu
By Ioana Badulescu septembrie 19, 2018 21:03

Dragnea a reactionat la scrisoarea in care i se cere demisia din fruntea PSD: La CEx o sa vorbesc suficient de bine, de mult si de apasat

Trei vicepreşedinţi ai PSD – Paul Stănescu, Gabriela Firea şi Adrian Ţuţuianu, au semnat o declaraţie comună în numele unui comitet de iniţiativă, în care îi solicită demisia lui Liviu Dragnea din fruntea PSD şi de la conducerea Camerei Deputaţilor. Ei cer ca interimatul să fie asigurat de către preşedintele executiv, Viorica Dăncilă, şi solicită organizarea unui congres extraordinar la începutul anului viitor.

Într-o primă reacţie, Liviu Dragnea a declarat ca va citi intreaga epistola, precizand ca a înţeles, de fapt, care este cea mai mare supărare: “să nu ne mai certăm cu Iohannis, cu SRI, cu SPP, cu DNA şi cu partidele de opoziţie”.

“Voi da curs solicitării să citesc acea epistolă. N-am citit-o pe toată, dar cât am apucat să citesc am înţeles, de fapt, care este cea mai mare supărare: să nu ne mai certăm cu Iohannis, de fapt, să ne aliniem cu Iohannis, cu SRI, cu SPP, cu DNA şi cu partidele de opoziţie. Eu, ca preşedinte, nu pot să duc şi nu voi duce acest partid să devină o unealtă a acestor instituţii, care nu trebuie să se implice în politică. În rest, la CEx o să vorbesc suficient de bine, de mult şi de apăsat”.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.