Liviu Dragnea, impins spre functia de premier: Are sustinerea intregului partid!
Politica

Dragnea: Am primit un vot de incredere in PSD pentru a forma o echipa care sa pregateasca un plan concret de actiuni

Liviu Dragnea, proaspat ales președinte interimar al PSD, a declarat, după ședința Comitetului Executiv Național de miercuri, că a primit votul de încredere al colegilor pentru a forma o echipă care să pregătească un plan concret de acțiuni în teritoriu și în Parlament, un program politic pe termen lung care să ajute la dezvoltarea României, transmite Agerpres.

„S-a finalizat votul în CExN, colegii mei mi-au acordat un vot de încredere pentru a putea forma o echipă bună, o echipă unită, o echipă largă, care să pregătească, într-un termen foarte scurt, un plan concret de acțiuni atât în teritoriu, cât și în Parlament și, de asemenea, un program politic pe termen lung, care să ajute la dezvoltarea României în continuare”, a spus Dragnea, după ședința PSD.

El a adăugat că Rovana Plumb va face parte în continuare din echipa de conducere a partidului.

„Una din principalele concluzii ale CExN de azi este că PSD este un partid unit, care poate trece și peste crize mai mici sau mai mari, este și motivul principal pentru care sunt aici alături de Rovana. Chiar dacă fiecare dintre noi, având acest drept, am cerut votul de încredere al colegilor, Rovana rămâne președinta Consiliului Național, un om politic cu anvergură serioasă, un ministru foarte bun, un om politic care mai are foarte multe de spus în politică și cu care sunt convins că pot colabora foarte bine”, a susținut Dragnea.

Articole asemănătoare

Comisiile juridice de invatamant au adoptat propunerea privind ora de religie

Lucy Ionesco

Dragnea a venit la sedinta PSD cu doua valize: Prima valiza este cu gogosi de la Rise Project, a doua am gasit-o in fundul curtii

Ioana Badulescu

ALEGERI IN PSD: Robert Negoita candideaza la presedintia partidului, suparat ca primii doi lideri au probleme cu legea

Lucy Ionesco