Dragnea: Daca este adevarata povestea cu porcul, acel porc e un nesimtit si un penal

Ioana Badulescu
By Ioana Badulescu octombrie 31, 2017 14:18

Dragnea: Daca este adevarata povestea cu porcul, acel porc e un nesimtit si un penal

Presedintele PSD Liviu Dragnea a fost intrebat marti, de jurnalisti, daca este adevarata “povestea cu porcul”, iar el a raspuns: “Daca este adevarata povestea cu porcul, acel porc este un nesimtit si un penal.” Liderul PSDDragnea a adaugat ca “Niste oameni care au fost in functii sa vorbeasca despre lucruri serioase, decat sa discutam acum de povestea porcului.”

Intrebat si daca a avut intalniri private cu sefa DNA, Laura Codruta Kovesi, Dragnea a raspuns ca “Daca o sa fiu chemat la vreo comisie, o sa spun. Nu spun presei ca sa nu se piarda interesul comisiei sa ma mai invite.”

“Despre genul asta de informatii care apar din partea diverselor persoane fizice sau juridice nu inseamna ca nu vom vorbi o data. Nu acum este momentul”, a mai spus Liviu Dragnea.

Dan Andronic sustine, intr-un articol publicat luni in Evenimentul Zilei, ca sefa DNA, Laura Codruta Kovesi, actualul lider PSD, Liviu Dragnea, omul de afaceri si fostul deputat Sebastian Ghita si prim-adjunctul directorului SRI, Florian Coldea, au mancat pomana porcului in curtea unei vile SRI in care locuia Florian Coldea, in decembrie 2013. Andronic sustine ca Liviu Dragnea este cel care a adus si a sacrificat animalul.

Vila respectiva ar fi fost vila T14, iar intalnirea celor patru ar fi avut loc pe 22 decembrie 2013.

In decembrie 2013, Liviu Dragnea fusese deja trimis in judecata de DNA in dosarul Referendumul, iar Sebastian Ghita era cercetat de DNA.

HotWeek.ro este un site exclusivist, care militeaza pentru promovarea valorilor. Te asteptam sa revii pe hotweek.ro! Ne poti citi si pe FacebookTwitter sau Google Plus

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.