Dragnea, de ziua Unirii Principatelor: Actiunea politica de atunci este cel mai bun exemplu pentru noi, cei de acum

Ioana Badulescu
By Ioana Badulescu ianuarie 24, 2018 14:07

Dragnea, de ziua Unirii Principatelor: Actiunea politica de atunci este cel mai bun exemplu pentru noi, cei de acum

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a transmis, miercuri, pe Facebook, un mesaj de ziua Unirii Principatelor Romane, spunand ca in urma cu 159 de ani romanii au asezat piatra de temelie a marelui vis national, respectiv Unirea, iar politicienii de atunci au trecut peste toate neintelegerile, urmarind “acelasi tel”. 

“In urma cu 159 de ani, romanii au asezat piatra de temelie a marelui vis national: #UNIREA. Oamenii politici de atunci au dat dovada de multa intelepciune, trecand peste toate neintelegerile, urmarind, cu totii, acelasi tel: un stat national – #Romania.

Actiunea politica de atunci este cel mai bun #exemplu pentru noi, cei de acum. La multi ani, romani! La multi ani, Romania!”, a scris Dragnea pe pagina sa de Facebook.

Miercuri se împlinesc 159 de ani de la Unirea Principatelor Române. În fiecare an, la 24 ianuarie, românii sărbătoresc Unirea Principatelor Române din anul 1859 – numită şi „Mica Unire”, realizată sub conducerea domnitorului Alexandru Ioan Cuza, un act de voinţă politică a celor două principate româneşti, Moldova şi Ţara Românească, prima etapă în crearea statului unitar român modern.

Iti recomandam: Se implinesc 159 de ani de la Unirea Principatelor Romane, realizata sub conducerea domnitorului Alexandru Ioan Cuza

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.