Dragnea, despre declaratia ministrului Finantelor: Sa vorbesti in martie de taieri de cheltuieli mi se pare cam grabit
Politica

Dragnea, despre declaratia ministrului Finantelor: Sa vorbesti in martie de taieri de cheltuieli mi se pare cam grabit

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a tinut sa comenteze pe tema declaratiilor facute de ministrul Finantelor, Viorel Stefan, potrivit carora s-ar putea taia din cheltuieli daca exista acel risc ca deficitul sa depaseasca 3%. Dragnea a atras atentia, intr-o interventie la Romania TV, ca a vorbi in luna martie de taieri de cheltuieli este putin cam grabit, adaugand ca inca nu a apucat sa vorbeasca cu ministrul pe acest subiect.

„A precizat ca nu de la pensii si salarii, dar toata lumea se intreaba de unde ar putea fi taiati banii”, a precizat moderatoarea emisiunii de la Romania TV.

Liviu Dragnea a comentat ironic: „Da, o declaratie foarte inspirata a domnului ministru.(…) Dupa doua luni, deja vorbeste de taieri”.

Liderul PSD a precizat ca nu a apucat sa vorbeasca cu ministrul Finantelor, dar a subliniat ca premierul este cel care trebuie sa vorbeasca cu el.

„Sigur, n-am apucat sa vorbesc cu dumnealui. Cred ca premierul trebuie sa vorbeasca cu el, nu presedintele Camerei. Daca o sa avem vreo sedinta la partid, o sa-mi permit sa il intreb si eu si alti colegi. Nu are motive sa se ingrijoreze daca programul de guvernare este urmarit si implementat punct cu punct. Dar sa vorbesti in luna martie de taieri de cheltuieli mi se pare putin cam grabit”, a mai spus Liviu Dragnea.

Articole asemănătoare

Fost consilier prezidential: Pentru moldoveni, Basescu este presedintele care le-a deschis drumul spre Europa. Decizia de retragere a cetateniei ii va diviza

Delia Ion

Adrian Nastase: Privesc in urma si incerc sa inteleg mana destinului

Lucy Ionesco

Prefecti si subprefecti schimbati din functie in sedinta de Guvern din 12 ianuarie 2017

Delia Ion