Liviu Dragnea si Victor Ponta
Politica

Dragnea despre Ponta: Nu pleaca din PSD, nu-si face alt partid, fundatia e o actiune pe care o sprijin

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat ca Victor Ponta nu va pleca din PSD si nu are de gand sa-si faca alt partid. Cu privire la fundatia lui Ponta, Dragnea spune ca este o actiune pe care el o sprijina, iar referitor la candidatura lui Ponta la alegerile din 2016, a explicat ca a discutat deja din toamna si s-a stabilit ca fostul premier sa candideze la alegerile parlamentare pe listele PSD din Gorj.

„Nu pleaca din PSD Victor Ponta, nu isi face alt partid. Fundatia este o actiune a lui pe care eu o sprijin. Are foarte multa experienta si cunostinte pe care e bine sa le foloseasca. In activitatea partidului se va implica, va sprijini partidul, va veni la BPN. Privind candidatura sa la Parlament, am vorbit deja de asta-toamna, va candida pe listele PSD la Gorj. Cam asta a fost discutia”, a spus Liviu Dragnea, dupa discutiile purtate, luni dimineata, cu Victor Ponta.

Dragnea a mai spus ca fundatia lui Victor Ponta va avea foarte multa activitate pe plan extern si a precizat ca acesta pleaca „intr-o actiune importanta pentru tara”.

„Fundatia sa este o structura care va avea foarte multa activitate externa, este firesc sa plece din tara mai des. Pleaca intr-o actiune care este importanta si pentru tara”, a mai spus Dragnea.

Articole asemănătoare

Premierul Dancila: Decretul emis de Iohannis nu respecta conditiile de legalitate si creeaza premisele unui conflict juridic de natura constitutionala

Ioana Badulescu

Romanii din strainatate vor putea vota timp de trei zile, a decis Senatul Romaniei

Lucy Ionesco

Interviu exclusiv cu Daniel Constantin, co-presedinte ALDE. Ce prevede Legea familiei si cand va ajunge proiectul in Parlament

Lucy Ionesco