Liviu Dragnea si Victor Ponta
Politica

Dragnea despre Ponta: Nu pleaca din PSD, nu-si face alt partid, fundatia e o actiune pe care o sprijin

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat ca Victor Ponta nu va pleca din PSD si nu are de gand sa-si faca alt partid. Cu privire la fundatia lui Ponta, Dragnea spune ca este o actiune pe care el o sprijina, iar referitor la candidatura lui Ponta la alegerile din 2016, a explicat ca a discutat deja din toamna si s-a stabilit ca fostul premier sa candideze la alegerile parlamentare pe listele PSD din Gorj.

„Nu pleaca din PSD Victor Ponta, nu isi face alt partid. Fundatia este o actiune a lui pe care eu o sprijin. Are foarte multa experienta si cunostinte pe care e bine sa le foloseasca. In activitatea partidului se va implica, va sprijini partidul, va veni la BPN. Privind candidatura sa la Parlament, am vorbit deja de asta-toamna, va candida pe listele PSD la Gorj. Cam asta a fost discutia”, a spus Liviu Dragnea, dupa discutiile purtate, luni dimineata, cu Victor Ponta.

Dragnea a mai spus ca fundatia lui Victor Ponta va avea foarte multa activitate pe plan extern si a precizat ca acesta pleaca „intr-o actiune importanta pentru tara”.

„Fundatia sa este o structura care va avea foarte multa activitate externa, este firesc sa plece din tara mai des. Pleaca intr-o actiune care este importanta si pentru tara”, a mai spus Dragnea.

Stiri pe aceeasi tema

Un proiect de lege va elimina mai multe taxe nefiscale, inclusiv pentru timbrul de mediu, cazierul fiscal si taxe la Registrul Cometului

Delia Ion

Ministrul desemnat al Justitiei, in deruta totala la audierile din Comisia Juridica

Cristiana Petrariu Bota

Clotilde Armand, dezamagita dupa ce USB nu a primit unda verde pentru renumararea voturilor in Sectorul 1

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult