Dragnea, dupa ce decizia in dosarul Referendumul s-a amanat: Basescu a indemnat oamenii la boicot

Cristiana Petrariu Bota
By Cristiana Petrariu Bota aprilie 8, 2016 19:35

Dragnea, dupa ce decizia in dosarul Referendumul s-a amanat: Basescu a indemnat oamenii la boicot

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat vineri, dupa ce decizia in dosarul Referendumul a fost amanata de Instanta Suprema, ca Traian Basescu a avut de castigat de pe urma referendumului din 2012, tot el fiind cel care indemnat oamenii la boicot.

„Sigurul care avea ceva de castigat din referendum era Traian Basescu. El chiar a indemnat oamenii la boicot, ceea ce este o fapta penala, dar nu e nici un fel de problema”, a declarat Dragnea, citat de stiripesurse.ro.

Liderul social-democratilor a mai spus ca in acest moment nu se poate vorbi despre demisii sau alte masuri, deoarece este prea devreme.

Iti recomandam si: Politica mare, doar in partidele mici. Tariceanu si Basescu ar putea deveni adevaratii protagonisti ai alegerilor din 2016

“Hai să vorbim despre demisii sau alte elemente după sentință. Eu le transmit colegilor să nu întrerupă activitățile din campanie, iar decizia politică va fi luată în Comitetul Executiv, când vom stabili calea de urmat. Noi suntem în situația în care așteptăm decizii, după care vom vedea ce vom face mai departe”, a mai spus Dragnea, la iesirea de la ICCJ.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.