Dragnea il ironizeaza pe afaceristul care a construit 1 metru de autostrada: Niste smecheri, fac circ!

Cristiana Petrariu Bota
By Cristiana Petrariu Bota martie 15, 2019 19:54

Dragnea il ironizeaza pe afaceristul care a construit 1 metru de autostrada: Niste smecheri, fac circ!

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a lansat un atac dur catre initiatorul protestului #sieu “Romania vrea autostrazi”, afaceristul din Suceava Stefan Mandachi care a construit un metru de autostrada.  ”Niste smecheri care, vezi Doamne, fac ei un metru de autostrada. Ei fac circ”, a spus liderul PSD, astazi, intr-o conferinta de presa sustinuta la Dambovita.

Niste smecheri care, vezi Doamne, fac ei un metru de autostrada. La ora 12.30 a inceput lucrul la prima autostrada din Moldova. Ei fac circ, noi facem autostrazi. Ei tipa, noi dezvoltam Romania. Daca tot avea banii astia, putea sa dea la niste case de copii, sa ii doneze undeva. A zis <Plec sa vad daca s-au inceput lucrarile> si a plecat spre Bucuresti. Numai ca legea aprobata este pentru autostrada Targu Mures – Iasi. Totul este circ. Ramane la determinarea noastra sa spunem romanilor adevarul. Nu va cer altceva, nu va cer sa mintiti, nu va cer sa manipulati. Sa spuneti oamenilor ce se intampla si oamenii sa judece. Altfel ii lasam doar pe acesti circari”, a spus Liviu Dragnea.

Anuntat in urma cu 11 zile, protestul initiat de omul de afaceri sucevean Stefan Mandachi, care a construit primul si singurul metru de autostrada din Moldova, a devenit unul national, iar vineri, zeci de mii de oameni opresc lucrul, astazi, la ora 15, pentru 15 minute. Stefan Mandachi a anuntat, in 4 martie, ca a finalizat lucrarile la primul si singurul metru de autostrada din Moldova si in 15 martie il inaugureaza, lansand si o provocare: „In data de 15 martie, pentru 15 minute, incepand cu ora 15.00, eu suspend activitatea celor 40 de restaurante. Pentru autostrazi, fii solidar! Provoaca macar trei persoane sa-si suspende activitatea!”, spunea Mandachi.

 

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.