Dragnea la Teleorman: PSD are forta sa castige viitoarele alegeri, parlamentare si locale

Cristiana Petrariu Bota
By Cristiana Petrariu Bota iulie 11, 2015 19:08

Dragnea la Teleorman: PSD are forta sa castige viitoarele alegeri, parlamentare si locale

Coordonatorul politic al PSD, Liviu Dragnea, a declarat sambata, la conferinta de alegeri a organizatiei de femei a PSD Teleorman, ca PSD are forta sa castige viitoarele alegeri parlamentare si locale, la termen sau “mai grabite eventual, pentru ca nu stie nimeni ce va fi la toamna”.

“Acest partid (PSD, n.r.) are capacitatea si forta interioara sa castige viitoarele alegeri, parlamentare si locale, parlamentare si la termen sau mai grabite eventual, pentru ca nu stie nimeni ce va fi la toamna.

Va rog ca, dupa ce terminati aceste alegeri, in luna august sa va odihniti, sa va faceti concediile, pentru ca este posibil ca in septembrie sa avem nevoie de fiecare dintre dumneavoastra”, a spus Dragnea.

Sondaj INSCOP: Cu cine ar vota romanii la alegerile parlamentare

Intrebat de jurnalisti ce informatii are in privinta unor posibile alegeri anticipate, Dragnea nu a vrut sa dea mai multe informatii.

“Parlamentul vine in toamna la lucru, asa cum stim cei de la PNL au spus ca vor pregati din nou o motiune de cenzura. Asta inseamna ca trebuie sa fim foarte atenti, si apti, si in putere, atat la nivel judetean, cat si national, inclusiv in Parlament. Nu am alte informatii”, a sustinut Dragnea.

Liviu Dragnea a mai spus ca PSD nu vrea alegeri anticipate, “dar nu e tot timpul obligatoriu ca tot ce vrem noi sa se intample”.

Basescu, sfatuit sa se concentreze pe alegerile din 2016: Daca va esua, va disparea din politica

“In ultimele luni, s-a tot vorbit din partea PNL, din partea Cotroceniului, de un nou guvern. Din partea PNL, s-a tot vorbit de alegeri anticipate. Noi nu dorim alegeri anticipate, vrem ca, in Romania, sa existe stabilitate guvernamentala, stabilitate politica, dar nu e tot timpul obligatoriu ca tot ce vrem noi sa se intample. Si trebuie sa fim pregatiti”, a mai spus social-democratul Liviu Dragnea.

Intrebat de jurnalisti daca anticipatele pot fi provocate si de o demisie a premierului, Dragnea a raspuns: “Eu nu vreau ca Victor Ponta sa isi dea demisia, pentru ca Victor Ponta este cel mai bun prim-ministru pe care l-a avut Romania”.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.