Dragnea: Pe Olguta o sustin in totalitate si nu de acum, de cand a fost scandal la primaria Craiovei

Ioana Badulescu
By Ioana Badulescu noiembrie 21, 2018 21:23

Dragnea: Pe Olguta o sustin in totalitate si nu de acum, de cand a fost scandal la primaria Craiovei

Presedintele PSD Liviu Dragnea a declarat, miercuri, la intrarea in sedinta CExN al partidului in care s-a discutat calea de urmat in privinta remanierii Guvernului Dancila 2, ca o sustine „pentru orice functie” pe Lia Olguta Vasilescu.

„Pe Olguta? Dar a aparut vreo problema? Pe Olguta o sustin in totalitate si nu de acum, de cand a fost scandal la primaria Craiovei”, a spus Liviu Dragnea, miercuri, la Parlament, intrebat daca o mai sustine politic pe Lia Olguta Vasilescu, fost ministru al Muncii.

Liderul PSD a adaugat ca o sustine pe Lia Olguta Vasilescu „pentru orice functie”, fiind intrebat daca sustinerea sa merge inclusiv pentru a fi desemnata la Dezvoltare.

Presedintele PSD Liviu Dragnea a declarat miercuri, la Parlament, ca l-a invitat pe ministrul Justitiei sa participe la sedinta CExN ca sa ii „lumineze” pe social-democrati in privinta remanierii guvernamentale.

Citeste si: PSD se duce din nou cu Olguta Vasilescu la presedintele Iohannis. Dancila a anuntat propunerile pentru Ministerul Transporturilor si Ministerul Dezvoltarii

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.