Liviu Dragnea si Victor Ponta
Politica

Dragnea, pozitie neasteptata: Retragerea lui Ponta, o eroare

Pozitie neasteptata a coordonatorului PSD, Liviu Dragnea, dealtfel apropiat al premierului, pe tema retragerii lui Victor Ponta din fruntea PSD. Dragnea a declarat luni, la sediul partidului, ca a fost o eroare retragerea lui Victor Ponta de la conducerea PSD.

„A fost o eroare retragerea lui Victor Ponta. As fi vrut sa nu o faca, dar este decizia sa. PSD nu e un partid care poate fi condus prin delegare. Noi nu avem presedinte interimar, avem un presedinte care si-a dat demisia”, a spus Liviu Dragnea.

Liviu Dragnea a mai explicat ca nu a stiut ca Ponta va lua aceasta decizie, insa ca astazi a discutat la telefon pe aceasta tema.

Ponta: Procurorul a dispus expertiza financiar-contabila

Victor Ponta a demisionat de la conducerea PSD, Rovana Plumb este presedinte interimar

Dragnea nu este de acord cu decizia premierului de a pleca din fruntea social-democratilor, afirmand ca trebuia sa mai astepte sa vada cum merge in continuare dosarul.

In acest moment PSD nu are o conducere interimara, a mai spus Dragnea adaugand ca trebuie convocat comitetul national care sa legitimeze o noua conducere a partidului.

La ora 14 va avea loc o sedinta a coalitiei de guvernare, la care va participa si Victor Ponta.

Articole asemănătoare

Sase propuneri de ambasadori ai Romaniei in strainatate, la audieri in Parlament

Teodora Badescu

Senatorul UDMR Verestoy Attila a murit la o clinica din Viena

Ioana Badulescu

Votul la Codul Penal, ilegal? Au fost doua voturi peste minimul necesar, dar trei deputati nu ar trebui sa fie in Parlament

Ioana Badulescu