Dragnea: Scene de genul asta se vad la Mireasa Pentru Fiul Meu

Cristiana Petrariu Bota
By Cristiana Petrariu Bota septembrie 29, 2015 15:28

Dragnea: Scene de genul asta se vad la Mireasa Pentru Fiul Meu

Motiunea de cenzura initiata de PNL, intitulata “Alege intre Romania si Ponta, un premier compromis. Demite-l pe Victor Ponta!”, a picat, marti, dupa ce Parlamentul a respins documentul cu 207 voturi pentru si 8 impotriva. Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat ca nu se face sa ceri parlamentari “sa voteze motiunea si niste cetateni sa va mareasca randurile la miting”.

“Ma mir de unde brusc a aparut aceasta lipsa de experienta politica (…) Scene de genul asta se vad pe posturi generaliste: Acces direct, indirect, Mireasa pentru fiul meu… in Parlament se fac legi”, a completat Dragnea.

“Eu imi pastrez abordarea dialogului, incerc sa constat cateva lucruri. Din fericire pentru poporul roman, Caragiale inca nu a murit. Am vazut foarte multe acuzatii reciproce, iesiri publice in care s-au folosit cuvinte care nu au ce cauta in limbajul unui parlamentar.

Motiunea PNL impotriva Guvernului a picat, Victor Ponta rezista

Am fost criticati ca suntem prezenti si nu votam. Eu inteleg asa: cand cineva porneste o actiune, inseamna ca are si oamenii necesari pentru a sustine aceasta actiune. Ti-ai facut un calcul si stii ca ai numarul de voturi suficient, ai si echipa guvernamentala care sa vina imediat, ai si propunere de prim-ministru (…)

E ca si cum ne-ati cere sa va aducem parlamentari sa va voteze motiunea si niste cetateni sa va mareasca randurile la miting. Asa ceva nu se poate face.

Ma mir de unde brusc a aparut aceasta lipsa de experienta politica (…)

Scene de genul asta se vad pe posturi generaliste: Acces direct, indirect, Mireasa pentru fiul meu… in Parlament se fac legi.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.