Liviu Dragnea, impins spre functia de premier: Are sustinerea intregului partid!
Politica

Dragnea, suparat ca ministrii PSD vorbesc la televizor despre divorturi si violuri

Liviu Dragnea ii sfatuieste pe ministrii PSD sa nu mai discute la televizor despre divorturi si violuri. Presedintele interimar al PSD vrea sa le impuna ministrilor social-democrati un comportament diferit.

Astfel, Liviu Dragnea este nemultumit ca membrii cabinetului Ponta se duc la emisiuni televizate si comenteaza pe marginea unor divorturi si violuri. Fostul presedinte Traian Basescu a comentat ca, daca era el premier, Dragnea ori „era dat cu capul de toti peretii”, ori avea demisia lui.

„O să rugăm miniştrii să comunice ce fac pentru cetăţeni în domeniul în care activează. Un ministru care comentează alte teme nu ajută Guvernul, nici pe prim-ministrul. Va fi înfiinţat un departament de resurse umane care va cuprinde o fişă a fiecărui partid.

Departamentele PSD vor deveni funcţionale. Vor fi laboratoarele partidelor care va valida politicile publice. Parlamenttarii PSD vor trebui ajutaţi. Se va pune accent pe o consultare contrinuă cu societatea civilă. Miniştrii vor comunica mai bine cu grupurile noastre din Parlament pentru ca parlamentarii să fie informaţi mai bine. PSD va asigura sprijin Guvenrului şi Preşedinţiei pentru direcţiile politicii româneşti”, a spus Dragnea.

Stiri pe aceeasi tema

Deputatul Octavian Bot (ALDE) a murit dupa o grea suferinta

Cristiana Petrariu Bota

Lucian Isar, iubitul Alinei Gorghiu, ataca noul PNL

Cristiana Petrariu Bota

Tariceanu spune ca nu a negociat cu Ponta ce portofolii sa detina PLR in noul Guvern

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult