Dragnea: Testamentul politic al Regelui Mihai trebuie urmat de noi toti, indiferent de convingerile politice

Cristiana Petrariu Bota
By Cristiana Petrariu Bota decembrie 5, 2017 16:45

Dragnea: Testamentul politic al Regelui Mihai trebuie urmat de noi toti, indiferent de convingerile politice

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a transmis un mesaj de condoleante la aflarea vestii ca Regele Mihai a murit. Dragnea si-a exprimat tristetea fata de trecerea in nefiinta a Majestatii Sale si a subliniat ca golul pe care il lasa in urma este imens, iar lunga sa suferinta nu a putut atenua socul acestei vesti.

In opinia lui Dragnea, testamentul politic al Regelui Mihai trebuie urmat de noi toti, indiferent de convingerile politice: sa luptam pentru o Romanie intreaga, democratica si europeana, care isi respecta propria traditie si propriile valori nationale.

Sunt profund întristat de vestea morții Regelui Mihai!
Lunga sa suferință nu a putut atenua șocul acestei vești. Aceasta este dovada cea mai palpabilă a prezenței Regelui Mihai în sufletele noastre, a importanței sale pentru noi, românii. Golul pe care îl lasă în urmă este imens. Imensă este însă și contribuția Regelui în Cel De-al Doilea Război Mondial și în salvgardarea destinului românesc.

Regele Mihai a luptat pentru o Românie întreagă, democratică și europeană, care-și respectă propria tradiție și propriile valori naționale. Testamentul său politic este limpede și nu avem decât să-l urmăm toți, indiferent de convingerile politice!
Dumnezeu să-l odihnească!

Iti recomandam si: Principesa Margareta, noul sef al Familiei Regale: Tara l-a pierdut pe Regele Mihai I. Incepe un nou timp pentru Casa Regala a Romaniei

Sicriul cu trupul Regelui Mihai va ajunge in Romania pe 13 decembrie cu o aeronava apartinand MApN – surse

Inmormantarea Regelui Mihai va avea loc la Curtea de Arges

Mormantul Regelui Mihai de la Curtea de Arges, in pregatire. Cripta acoperita pana acum cu catifea, a fost descoperita 

Regele Mihai si Regina Ana, o poveste de dragoste unica de aproape 7 decenii. VIDEO

Regele Mihai, singurul roman caruia Ion Iliescu nu i-a permis sa intre in tara dupa caderea regimului comunist. Emil Constantinescu i-a redat cetatenia abia in 1997

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.