Dragnea vorbeste din nou despre suspendarea presedintelui Iohannis: Deja a stat neconstitutionald e mult. Jocul cu hai sa mai citim e o bataie de joc la adresa CCR
Breaking NewsPolitica

Dragnea vorbeste din nou despre suspendarea presedintelui Iohannis: Deja a stat neconstitutional de mult. Jocul cu hai sa mai citim e o bataie de joc la adresa CCR

PSD începe să-și piardă răbdarea în privința deciziei referitoare la revocarea din funcție a șefei DNA Laura Codruța Kovesi, decizie amânata de președintele Klaus Iohannis. Astfel, liderul PSD Liviu Dragnea vorbește din nou despre suspendarea președintelui Iohannis si afirmă că nu este exclusă suspendarea președintelui, pe care îl acuză că „a stat neconstituțional de mult si nepermis de mult“, pe motivarea CCR. „Nu ii mai dau niciun termen președintelui, pe acest subiect“, mai spune Dragnea.

Întrebat de jurnaliști dacă este posibil ca PSD să declanșeze procedura din suspendare a președintelui Klaus Iohannis – dacă nici în această săptămână nu va da un răspuns în privința cererii CCR de revocare din funcție a șefei DNA Codruța Kovesi, Dragnea a spus că ”nu este exclus”.

”Nu este exclusă, nu este exclusă, pentru că deja a stat neconstituțional de mult, dacă se poate spune așa, și nepermis de mult. Jocul cu hai să mai citim, stai că încă n-am citit este o bătaie de joc la adresa Curții Constituționale.

Nu-i dau eu răgaz, dar cred că a întârziat foarte mult.” – a spus Liviu Dragnea.

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, sâmbătă, referitor la decizia Curţii Constituţionale privind revocarea şefei DNA, că astăzi se află încă în săptămâna în care citeşte.

”Astăzi este încă săptămâna în care citim, parcă aşa m-am exprimat”, a răspuns Iohannis unei întrebări pe această temă.

Întrebat dacă va anunţa decizia în perioada următoare, Klaus Iohannis a răspuns: “Asta vorbim săptămâna viitoare.”
Preşedintele Klaus Iohannis a fost întrebat, marţi, dacă a terminat de citit motivarea deciziei CCR în privinţa revocării şefei DNA, el replicând: ”Şi această săptămână este dedicată cititului”.

De asemenea, Iohannis a declarat sâmbătă, la Sibiu, că nu se teme de vreo eventuală suspendare, precizând că nu ar exista niciun motiv pentru acest demers şi nici nu are cine să o facă.

“Vă spun încă o dată: nu mă tem de nicio suspendare şi chiar poate este bine să detaliez un pic. Deciziile pe care le iau niciodată nu le-am luat fiindcă mă tem sau nu mă tem de o suspendare. Deciziile pe care le iau sunt cele pe care le consider corecte şi bune pentru România. Dar dacă discutăm mai concret despre suspendare, acum, una la mână, nu există niciun motiv de suspendare. Doi la mână, nu are cine să facă suspendarea”, a afirmat Iohannis.

Articole asemănătoare

Klaus Iohannis, la deschiderea noului an scolar 2015-2016: Relansez educatia ca tema de dezbatere nationala

Lucy Ionesco

GEST MAFIOT FACUT DE ELENA UDREA IN PARLAMENT. VIDEO. PUTIN MAI TARZIU A VENIT CU EXPLICATII

Lucy Ionesco

Marea Britanie: Liz Truss a demisionat din functia de premier si adanceste criza politica din Regat

Lucy Ionesco