Dragos Buliga, regizorul "Las Fierbinti", premiat in SUA pentru un lungmetraj in care Armand Assante joaca rolul principal
Filme

Dragos Buliga, regizorul „Las Fierbinti”, premiat in SUA pentru un lungmetraj in care Armand Assante joaca rolul principal

Dragos Buliga, regizorul seriei „Las Fierbinti”, a fost premiat in SUA pentru un lungmetraj in care Armand Assante joaca rolul principal. „The Wanderers, Vânătorul de spirite“, primul lungmetraj al lui Dragos Buliga, a castigat marele premiu la festivalul de film fantasy The Philip K. Dick din New York.

„The Wanderers, Vânătorul de spirite“ a fost desemnat Best dramatic feature la The Philip K. Dick Film Festival şi a fost prezentat publicului american, sâmbătă, într-o proiecţie la care a participat Armand Assante, Dragoş Buliga şi o parte din echipa de producţie.

„The Wanderers, Vânătorul de spirite“, în regia lui Dragoş Buliga, cu actorul american Armand Assante în rol principal, este bazat pe un scenariu original semnat de Octav Gheorghe, fost publicitar care a colaborat cu Pro TV pentru serialele româneşti „Deschide ochii“ şi „Ai noştri“, dar şi pentru show-uri ca „Vocea României“ şi „Românii au talent“. Filmul a câştigat deja două premii „Best feature“ la festivalurile Dracula Film Festival de la Braşov şi Unreal Film Festival din Memphis (SUA) şi face parte din selecţia oficială a festivalurilor Garden State Film Festival (New Jersey) şi Glasgow Film Festival (Scoţia).

„The Wanderers, Vânătorul de spirite“ este un proiect românesc independent, filmat în engleză, română, germană şi coreeană, realizat de către de Wanderers Inc., Frame Film şi That’s the Film, la care a lucrat o echipă de producători din România, UK, Franţa şi Spania. Filmările au avut loc în Sighişoara, Dofteana (jud. Bacău) şi Bucureşti.

Distribuţia îi include pe actorii români Raluca Aprodu, Răzvan Vasilescu, Oana Marcu, Claudiu Bleonţ, Alexandra Apetrei, Pali Vecsei, George Remeş şi Bogdan Nechifor, pe actorul israelian Lior Ashkenazi protagonistul filmului „Foxtrot“, care a câştigat Leul de argint la Festivalul de Film de la Veneţia 2017, şi pe actorii coreeni Bae Junghawa şi Sun Hojae, dar şi pe Branko Duric, actor şi muzician bosniac.

„The Wanderers, Vânătorul de spirite“ este povestea unui american, Louis (Armand Assante), cel mai faimos vânător de fantome şi vampiri din lume, care împreună cu un jurnalist, Robert (Lior Ashkenazi), ajunge într-un sat din Transilvania pe urmele unei misterioase poveşti sângeroase petrecută în castelul Zalesky. Ghid le este o româncă care aspiră la meseria de jurnalist (Raluca Aprodu) şi care are în grijă şi o echipă de coreeni în căutarea unui subiect senzaţional pentru un reality show.

Related posts

FATMAGUL EPISODUL 1 REZUMAT, 9 FEBRUARIE 2015. Fatmagul si Mustafa programeaza nunta

Delia Ion

BAFTA 2016, NOMINALIZARI: Filmele Bridge of Spies si Carol au cele mai multe nominalizari

Lucy Ionesco

Filmul NOAH (NOE), o productie biblica controversata. VIDEO

Lucy Ionesco

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult