Dragos Patraru anunta o editie exploziva a emisiunii Starea Natiei: Pe astia i-as bate acolo!

Delia Ion
By Delia Ion ianuarie 11, 2017 16:46

Dragos Patraru anunta o editie exploziva a emisiunii Starea Natiei: Pe astia i-as bate acolo!

Realizatorul TV Dragos Patraru anunta o editie exploziva a emisiunii Starea Natiei, in aceasta seara, suparat ca unii soferi nu tin cont de sfaturile politistilor si incearca sa treaca cu masina pe drumurile inzapezite, punand in pericol viata copiilor.

Dragos Patraru se declara foarte revoltat pe parintii care risca viata copiilor intrand pe drumuri inzamezite, in ciuda atentionarilor facute de politisti. “Pe astia i-as scoate din masini si i-as bate acolo, de fata cu ai lor copii. Si apoi le-as explica celor mici cat de cretini sunt parintii lor, care le pun cu buna stiinta viata in pericol”, scrie revoltat realizatorul tv.

Jurnalistul de la Digi 24 va vorbi diseara pe aceasta tema la Starea Natiei. “Doamne, cat sunt de prosti! Despre ei, diseara”, scrie Dragos Patraru.

Redam mai jos postarea integrala a lui Dragos Patraru:

“L-ați văzut la tv pe ăla de se certa cu un polițist care încerca să-l convingă să nu intre pe un drum pe care sigur avea să rămână înzăpezit? Argumentele imbecilului de la volan au fost:
1. Mașina din față a trecut. De ce a trecut?
2. Avem copii mici în mașină.

Pe ăștia i-aș scoate din mașini și i-aș bate acolo, de față cu ai lor copii. Și apoi le-aș explica celor mici cât de cretini sunt părinții lor, care le pun cu bună știință viața în pericol.

Doamne, câți proști! Doamneeee! Despre ei, diseară, la Starea nației.  22,30, Digi 24”, a scris jurnalistul.

In cursul diminetii, Dragos Patraru scrisese: “Neatza? Daca nu ajung la redactie, fac emisiunea din masina, live, pe fb. 🙂 DN1, acum”.

Iti recomandam si: Dragos Patraru, despre proiectul de Cod Fiscal si ministrul Finantelor: Doamna a fost lucrata din interior

Dragos Patraru, dupa ce a mancat saorma: Daca fac toxiinfectie alimentara, sa stiti de unde am comandat. Mor naibii pe-aici!

 

 

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.