Life

Dragos Patraru, Bogdan Naumovici si Cosmin Alexandru, in emisiunea Madalinei Puscalau, la TVR 1

Dragos Patraru, Bogdan Naumovici si Cosmin Alexandru sunt invitatii jurnalistei Madalina Puscalau Dobrovolschi, in emisiunea Prim Plan, difuzata de la ora 21:00 la TVR 1. Madalina Puscalau va discuta cu invitatii sai despre cum va arata clasa politica in 2016. In partea a II-a, tema emisiunii Prim Plan va fi despre decizia CCR privind Legea antifumat, cu Marius Vintila.

Cum va arăta clasa politică după anul electoral 2016? – este tema dezbaterii Prim-plan din această seară de la TVR 1. De la ora 21.00, în direct la TVR 1 şi TVR+, Mădălina Puşcalău Dobrovolschi îi provoacă să răspundă la această întrebare pe jurnalistul Dragoş Pătraru şi pe specialiştii în comunicare Bogdan Naumovici şi Cosmin Alexandru. Emisiunea Prim-plan poate fi văzută şi online, pe TVR+.

„Lecţia alegerilor prezidenţiale de anul trecut şi apoi reacţia oamenilor, după drama de la Colectiv, sunt argumente solide pentru a fi clar pentru toată lumea: e nevoie de împrospătarea clasei politice şi de schimbarea modului în care instituţiile publice se raportează la cetăţean. E nevoie de oameni care performează în meseriile lor şi care să îşi asume implicarea activă în societate şi în politică. Vreau să mă implic în acest proces de schimbare şi să îmi asum acest lucru în plan personal. Aşa că, în primul rând vreau să promovez în emisiunile pe care le moderez oameni care nu doar că au ceva de spus, dar care vor să se şi implice în a schimba ceva. Pe primii îi veţi întâlni la Prim-plan de la TVR 1 miercuri, 27 ianuarie, de la ora 21.00”, declară Mădălina Puşcalău Dobrovolschi la debutul primei emisiuni pe care o moderează la TVR 1.

Tot miercuri, în unanimitate, judecătorii CCR au decis că Legea antifumat este constituţională, respingând sesizarea formulată de 33 de senatori, care au susţinut că, prin definirea spaţiului public închis, acest act normativ introduce o formă de discriminare. Actul normativ va merge la promulgare, urmând să intre în vigoare în 45 de zile de la publicarea în Monitorul Oficial. Potrivit noilor prevederi, fumatul va fi interzis total, printre altele, în cluburi, baruri, restaurante, în taxiuri, instituţii de învăţământ, spitale, precum şi la locurile de joacă pentru copii, indiferent dacă acestea sunt în aer liber sau în spaţiu închis. În partea a doua a emisiunii Prim-plan, Mădălina Puşcalău Dobrovolschi i-a invitat pe Marius Vintilă, realizator radio şi activist, susţinător al proiectului Legii antifumat şi pe jurnalistul Alecu Racoviceanu să vorbească despre decizia de azi a CCR.

Telespectatorii pot adresa întrebări invitaţilor emisiunii Prim-plan din această seară pe pagina de Facebook a Ştirilor TVR (www.facebook.com/StirileTVRonline). Răspunsurile invitaţilor vor putea fi urmărite la Prim-plan miercuri, 27 ianuarie, de la ora 21.00.

De luni până joi, după Telejurnal, telespectatorii TVR 1 sunt invitaţi la un program de dezbateri şi analize privind principalele subiecte ale zilei. Mihai Rădulescu este moderatorul dezbaterii de luni, Claudiu Lucaci aduce invitaţi relevanţi la Prim-plan marţi, Mădălina Puşcalău Dobrovolschi este la cârma dezbaterilor de miercuri, iar joi, Alina Stancu încheie seria emisiunilor Prim-plan a săptămânii.

Stiri pe aceeasi tema

Sputnik a lansat un proiect media in limba romana intitulat Moldova-Romania

Cristiana Petrariu Bota

Ce se intampla cu noi cand auzim Te Iubesc? Iubirea e genetic intiparita in oameni, insa lumea contemporana o cenzureaza

Bogdan

Studentii de la UMF Carol Davila se intalnesc cu Virgil Iantu in emisiunea de cultura generala „Castiga Romania”

Ioana Badulescu

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult