Dragos Patraru, scos din sarite de atitudinea "imbecila" afisata de Anghel Iordanescu, de jucatori si de FRF: Mars, mizeriilor!
Social

Dragos Patraru, dupa decizia CCR privind abuzul in serviciu: Productia de corupti merge mai departe

Jurnalistul Dragos Patraru a comentat, pe blogul sau, decizia data ieri de judecatorii CCR, care au stabilit ca infractiunea de abuz in serviciu ramane in Codul Penal, dar trebuie redefinita. In opinia lui Dragos Patraru, claritatea formularilor si definirea exacta a termenilor se face in anul I la Drept si e un aspect care tine de principiile fundamentale ale dreptului.

„Dar îți aduci aminte cine a făcut acest Cod. Păi, printre făcători, doamna Bica însăși, cea care a contestat la Curte articolul. Gata, ne liniștim, da, producția de corupți merge mai departe! Și, cum ziceam: DNA-ule, nu de noi, cetățenii, trebuie să te iei, ci de ăștia care au făcut un Cod Penal prost sub ochii tăi, iar tu nu ai zis nimic”, atrage atentia Dragos Patraru.

Comentariul integral al jurnalistului il puteti citi mai jos.

„Hai, că s-a rezolvat cu abuzul în serviciu… Au stat judecătorii de la CCR cât au stat, s-au gândit, s-au agitat… Ce vorbești, frate, dacă nășteau nu se chinuiau așa! Ăă, a durut domnu’ Zegrean? Ce e, băiețel, fetiță? Să vă trăiască.
Nu, că ajunsesem de tremura carnea pe mine. Scăpaseră niște jurnaliști hățurile logicii: ”Vor scăpa corupții, se vor umple străzile de hoți, ne vor da în cap la colț de stradă…”.

Mai ușor, băieți! Mai ales că străzile SUNT pline de corupți, na, ăsta e brandul nostru! Articolul cu pricina din Noul Cod Penal a fost declarat de CCR “parțial” neconstituțional. Și cred că e foarte bine: nu se poate ca într-o lege să existe formulări de genul: îndeplinirea sau neîndeplinirea atribuțiunilor de serviciu într-un MOD DEFECTUOS. Nu poate să existe o astfel de formulare atât de vagă, MOD DEFECTUOS, într-o lege.

Iti recomandam si: Dragos Patraru a realizat ultima emisiune Starea Natiei la TVR. Dezvaluiri incredibile despre situatia din Televiziunea Publica

CCR a decis ca abuzul in serviciu ramane in Codul Penal, dar trebuie redefinit

Eh, judecătorii au zis: reformulați, să fie clar, și asta e tot. Nu scapă nici un corupt, nu se închide nici un dosar.
Legat de isterizarea populației, pusă în operă de jurnaliști care apără instituții, nu cetățeni: vi se părea normal să existe o astfel de formulare într-o lege pe baza căreia sunt trimiși niște oameni la pușcărie?

Eu cred că DNA trebuia să fie primul care să zică: vrem o formulare mai clară, concisă, limpede… Adică, asta cu claritatea formulărilor și definirea exactă a termenilor se face în anul I la Drept, e ceva ce ține de principiile fundamentale ale dreptului.

Dar îți aduci aminte cine a făcut acest Cod. Păi, printre făcători, doamna Bica însăși, cea care a contestat la Curte articolul. Gata, ne liniștim, da, producția de corupți merge mai departe!

Și, cum ziceam: DNA-ule, nu de noi, cetățenii, trebuie să te iei, ci de ăștia care au făcut un Cod Penal prost sub ochii tău, iar tu nu ai zis nimic”, a comentat Dragos Patraru.

Dragos Patraru: Politicienii nostri sunt ilegal de inculti. Vorbesc toata ziua de un alt fel de-a face politica, dar cum, daca nu au citit nimic?

Radu Tudor: Multumesc Rares Bogdan, Victor Ciutacu, Andreea Cretulescu, Dragos Patraru

Stiri pe aceeasi tema

SALARIZARE 2016. Greva in Administratie din cauza OUG 20/2016 privind salarizarea personalului platit din fonduri publice in 2016

Bogdan

Malpraxisul medical. Dreptul la viata privata si demnitatea pacientului trebuie respectate de medici si institutiile sanitare

Cristiana Petrariu Bota

Ce asteapta profesorii de la noul ministru al Educatiei: Realizarea grilelor de salarizare si abrogarea ultimei OUG care proroga cresterile salariale pana in 28 februarie

Delia Ion

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult