DRAGOSTE CU IMPRUMUT EPISODUL 117 DIN 7 FEBRUARIE 2017
Viata bate filmul

DRAGOSTE CU IMPRUMUT EPISODUL 117 REZUMAT, 7 FEBRUARIE 2017. Mukkades se dovedeste din nou labila psihic in momentul in care aude numele lui Zeynep

DRAGOSTE CU IMPRUMUT EPISODUL 117 DIN 7 FEBRUARIE 2017. Mukkades este in continuare internata la clinica de psihiatrie. Desi incearca din rasputeri sa-l convinga pe doctor ca se vindecase si ca era perfect sanatoasa, acesta nu se lasa convins si o aduce intr-un living mai mare in care toti pacientii fusesera dusi pentru recreere.

DRAGOSTE CU IMPRUMUT EPISODUL 117 DIN 7 FEBRUARIE 2017. Toti pacientii se uita curiosi la femeia nou venita. La randul ei, Mukkades incearca sa-i ia la sentiment si le prezinta povestea vietii ei insa era dificil de obtinut o reactie adecvata din partea unor oameni care se confruntau cu probleme mintale mult mai grave decat ale acesteia.

DRAGOSTE CU IMPRUMUT EPISODUL 117 DIN 7 FEBRUARIE 2017. Fadik si Shazi sunt impreuna pe strada, in vecinatatea garajului in care se ascundea Sevket de ceva vreme. Shazi opreste un trecator si ii cere sa-si dea cu parerea asupra aspectului ei fizic insa cum nu a primit raspunsul scontat aplica asupra acestuia cateva scheme complicate de carate care il semi-paralizeaza pe barbatl respectiv.

DRAGOSTE CU IMPRUMUT EPISODUL 117 DIN 7 FEBRUARIE 2017. Cele doua fete vor sa plece mai departe insa sunt strigate de Sevket care privise totul de la un balcon situat deasupra garajului. Sta de vorba cu ele si cele doua surori afla detalii inedite despre Sevket.

PDRAGOSTE CU IMPRUMUT EPISODUL 117 DIN 7 FEBRUARIE 2017. Pe holurile companiei la care lucrau atat Zeynep cat si Fatih isi face aparitia o femeie extrem de przentabila si totodata voluptoasa. Cei doi amici ai lui Sevket raman pur si simplu cu gurile cascate insa acest lucru nu o impresioneaza pe aceasta. Mai mult, ea intra in biroul lui Fatih si il intreaba cine este el si ce acauta acolo. Fatih ramane blocat insa este salvat de venirea lui Zeynep care se ofera ea sa-i dea vizitatoarei detaliile solicitate.

DRAGOSTE CU IMPRUMUT EPISODUL 117 DIN 7 FEBRUARIE 2017. Fehmi si Mukkader o viziteaza pe Mukkades la clinica. Mukkades pare foarte calma si le spune celor doi cat de dor ii este de casa insa clacheaza imediat cand Mukkader ii aminteste ca familia lor ii cupinde pe langa Fatih si Selim si pe Zeunep si Orhan. Mukkades are o noua izbucnire nervoasa si tipa cat o tin plamanii.

DRAGOSTE CU IMPRUMUT EPISODUL 117 DIN 7 FEBRUARIE 2017. Noua directoare pare decisa sa bulverseze prin simpla ei prezenta. Dupa o noua confruntare verbala cu Zeynep, il abordeaza pe Orhan. Parea ca-i facea ochi dulci acestuia chiar cand la cativa metri de ei isi facuse aparitia si Selin. Sora lui Fatih isi afiseaza gelozia in fata lui Orhan insa acesta ii spune ca nu trebuie sa-si faca griji caci este tare mandru de sotia lui, dovada fiind verigheta pe care o purta cu mandrie.

DRAGOSTE CU IMPRUMUT EPISODUL 117 DIN 7 FEBRUARIE 2017. In cele din urma, Mukkades incepe sa se integreze printre bolnavii din clinica si chiar se afiseaza ca o lidera a lor. Un eveniment neasteptat are loc la noua casa a lui Fatih si a lui Zeynep. Selin si Orhan venisera in vizita insa, la un moment dat, spiritele se incing si Fatih nu numai ca-i cearta pe cei doi dar ii si pofteste sa paraseasca resedinta chiar daca Zeynep credea ca decizia lui Fatih este mult prea drastica.

Stiri pe aceeasi tema

Un concurent din Casa Mireasa pentru Fiul Meu, acuzatii grave la adresa staff-ului

Bogdan

MIREASA PENTRU FIUL MEU 30 AUGUST 2015. Finala slaba a unui sezon mediocru!

Delia Ion

Program Raiffeisen Bank de Paste 2016. Program banci Raiffeisen pe 30 Aprilie 2016 – 1 si 2 Mai 2016

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult