DRAGOSTE CU IMPRUMUT EPISODUL 119 REZUMAT DIN 8 FEBRUARIE 2017. Mukkades rateaza si a doua tentativa de fuga din spital

Delia Ion
By Delia Ion februarie 7, 2017 18:53
Warning: A non-numeric value encountered in /home3/hotweek/public_html/wp-content/themes/allegro-theme/functions/other.php on line 93

DRAGOSTE CU IMPRUMUT EPISODUL 119 REZUMAT DIN 8 FEBRUARIE 2017. Mukkades rateaza si a doua tentativa de fuga din spital

DRAGOSTE CU IMPRUMUT EPISODUL 119 DIN 8 FEBRUARIE 2017. Mukkades are o a doua tentativa de a fugi din clinica de Psihiatrie insa are din nou ghinion. Cand ajunge in fata liftului da fata in fata chiar cu Fatih care initial o intreaba unde o poate gasi pe pacienta Mukkades insa apoi isi da seama dupa miscari ca insasi persoana din fata lui este mama lui. Asistentele o prind insa pe Mukkades astfel ca fuga ei din spital este sortita esecului.

DRAGOSTE CU IMPRUMUT EPISODUL 119 DIN 8 FEBRUARIE 2017. Mukkades este dusa in cabinetul doctorului care decide sa o supuna la noi teste vizuale. Mukkades nu are probleme in a recunoaste in imagini mai intai un copac apoi o pasare. Este insa pe punctul de a claca cand doctorul ii arata o poza cu Zeynep. Desi era evident ca simpla poza a nurorii ei o agita peste masura, Mukkades strange din dinti si rezista fara a face o criza majora.

DRAGOSTE CU IMPRUMUT EPISODUL 119 DIN 8 FEBRUARIE 2017. Fatih poarta si el o discutie cu doctorul mamei sale si acesta ii spune ca Mukkades trebuie sa urmeze in continuare tratament pana se va vindece. In acest timp, Zeynep se intalneste intr-o cafenea cu Ertan, tatal biologic al lui Selim insa cei doi nu par a gasi niciun subiect pe care sa se inteleaga.

DRAGOSTE CU IMPRUMUT EPISODUL 119 DIN 8 FEBRUARIE 2017. Meryem se vede constransa sa accepte cedarea actiunilor de la Holdingul Erguler chiar celui mai mare rival al ei. Sevket are un onflic cu un rocker in garajul in care isi stabilise tabara de cateva zile. Decide sa transeze problema in stilul lui caracteristic. Il leaga pe acesta cu franghii de maini si incepe sa-l bata. Apare intre timp si prietenul Haydar care i se alatura lui Sevket la tortura.

DRAGOSTE CU IMPRUMUT EPISODUL 119 DIN 8 FEBRUARIE 2017. Continua rivalitatea intre cantareata lui Haydar si Shanti continua pentru inima directorului de la compania lui Meryem. Artista ii vede pe cei doi stand la o cafea. Le face poze apoi merge in graba la Ayfer si i le arata.

DRAGOSTE CU IMPRUMUT EPISODUL 119 DIN 8 FEBRUARIE 2017. Fatih si Zeynep par a se pregati intens pentru un nou copil caci petrec timpul impreuna cu Elif, jucandu-se “de-a v-ati ascunselea”.

DRAGOSTE CU IMPRUMUT EPISODUL 119 DIN 8 FEBRUARIE 2017. Cevat are parte de marea deceptie a vietii lui cand ajunge in piateta in care Shazi se intalnise cu barbatul de care era atrasa. Deceptia era atat de mare incat Cevat isi scoate de pe deget inelul care consfiintise logodna cu Shinazi.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.