DRAGOSTE CU IMPRUMUT EPISODUL 121 REZUMAT, 9 FEBRUARIE 2017. Cevat se plange de comportamentul lui Shazi la Zeynep in fata lui Zeynep dar si a lui Ayfer

Delia Ion
By Delia Ion februarie 8, 2017 16:08

DRAGOSTE CU IMPRUMUT EPISODUL 121 REZUMAT, 9 FEBRUARIE 2017. Cevat se plange de comportamentul lui Shazi la Zeynep in fata lui Zeynep dar si a lui Ayfer

DRAGOSTE CU IMPRUMUT EPISODUL 121 DIN 9 FEBRUARIE 2017. Cevat merge la firma la care lucra Zeynep si i se plange e faptul ca o vazuse pe Shazi servind o cafea impreuna cu angajatul lui Meryem. Mai mult decat atat, Cevat recunoaste ca, sub impulsul momentului, si-a dat jos de la mana inelul de logodna la care tinea atat de mult. Zeynep incearca sa-l consoleze spunandu-i ca intre Shazi si barbatul respectiv sunt simple flirturi si nimic mai mult.

DRAGOSTE CU IMPRUMUT EPISODUL 121 DIN 9 FEBRUARIE 2017. Cevat si prietenul lui raman insa cu gura cascata de aparitia ravasitoare a uneia dintre directoarele de la firma. Acesta nu numai ca le raspunde cu aceeasi moneda dar si mai si ea de ei pentru ca o priveau atat de lung. Intra apoi in biroul lui Fatih si il ia la intrebari in privinta prezentei lui acolo. Surprins si totodata nedumetit, Fatih isi gaseste cuvintele cu greu insa este salvat de Zeynep care nu ezita sa o puna la punct pe cea care ii agasa sotul.

DRAGOSTE CU IMPRUMUT EPISODUL 121 DIN 9 FEBRUARIE 2017. Mukkades primeste la clinica vizita sotului ei si a surorii Mukkader. Se comporta ca o femeie careia ii este tare dor de familie si de casa insa reactioneaza din nou precipitat cand sora ei ii aminteste ca din familie face parte si Zeynep, sotia lui Fatih. Mukkades incepe sa tipe si sa faca scandal si este potolita doar de cadrele medicale.

DRAGOSTE CU IMPRUMUT EPISODUL 121 DIN 9 FEBRUARIE 2017. Zeynep are parte de o noua confruntare verbala cu directoarea cea voluptoasa insa aceasta decide sa se focalizeze spre o alta tinta. Ajunge in fata lui Orhan si pare a-i face ochi dulci insa momentul este surprins chiar de Selin aparuta acolo pe neasteptate. Selin rabufneste intr-o noua criza de gelozie insa Orhan ii spune ca, de aceasta data, chiar nu a mai gresit cu nimic, drept dovada fiind verigheta care era prezenta pe deget.

DRAGOSTE CU IMPRUMUT EPISODUL 121 DIN 9 FEBRUARIE 2017. Mukkades isi continua viata in clinica de Psihiatrie. Ajunsa printre ceilalti pacienti, incearca sa se afiseze ca un fel de lidera a lor desi era clar ca erau momente in care se simtea foarte stinghera printre ei.

DRAGOSTE CU IMPRUMUT EPISODUL 121 DIN 9 FEBRUARIE 2017. Fatih si Zeynep ii primesc in vizita pe Selin si Orhan insa intalnirea care ar fi trebuit sa fie una relaxanta se finalizeaza cu o cearta intre Fatih si Orhan, sotul lui Zeynep luand decizia ca, pur si simplu, sa-i dea afara din casa pe cei doi oaspeti.

DRAGOSTE CU IMPRUMUT EPISODUL 121 DIN 9 FEBRUARIE 2017. Cevat merge si la Ayfer pentru a se plange de comportamentul fiicei ei insa discutia se finalizeaza fara ca ei sa ajunga l aun punct comun. La firma, Fatih se decide sa se comporte foarte protocolar cu Orhan si chiar ii demonstreaza prin atitudine cine-i seful in firma. Tot la sediul firmai, Zeynep si noua angajata par a fi pe punctul de a face pace desi era evident ca Zeynep nu o vedea deloc cu ochi buni.

DRAGOSTE CU IMPRUMUT EPISODUL 121 DIN 9 FEBRUARIE 2017. Angajatul lui Meryem decide sa paraseasca resedinta lui Sevket. Cu totii par binevoitori cu el insa Yadigar nu-si poate ascunde satisfactia pentru plecarea celui care ii sucise gandurile lui Shazi.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.