DRAGOSTE CU IMPRUMUT EPISODUL 123, 10 FEBRUARIE 2017. Fatih il raneste grav pe Ertan insa Mustafa vrea sa ia vina asupra lui

Delia Ion
By Delia Ion februarie 9, 2017 16:02

DRAGOSTE CU IMPRUMUT EPISODUL 123, 10 FEBRUARIE 2017. Fatih il raneste grav pe Ertan insa Mustafa vrea sa ia vina asupra lui

DRAGOSTE CU IMPRUMUT EPISODUL 123 DIN 10 FEBRUARIE 2017. Meryem este extrem de fericita pentru revederea cu Sevket. Cei doi adorm imbratisati avand-o alaturi pe micuta Elif si ea bucuroasa ca il are langa ea, dupa mult timp, e bunicul ei. Atmosfera senina nu dureaza insa prea mult caci Sevket este decis sa nu-si puna familia in primejdie. Pleaca din nou de acasa insa are surpriza neplacuta de a fi zarit de un echipaj de politisiti imbracati in civil care ii controleaza actele insa, din fericire, nu descopera nimic suspect.

DRAGOSTE CU IMPRUMUT EPISODUL 123 DIN 10 FEBRUARIE 2017. Haydar este decis sa faca tot ceea ce trebuie pentru a-i demonstra lui Ayfer nu numai ca o iubeste foarte mult dar si ca are intentii serioase in ceea ce-o priveste. Drept urmare, Haydar decide sa renunte la obiceiurile vechi cu care adesea baga frica in dusmani. De fata cu Ayfer si cu cele doua fiice ale ei, Haydar recurge la un gest la care altadata nu se astepta. Isi ingroapa bormasinile si pistoalele percutante ca gest al renuntarii la trecut si debutul intr-o noua viata.

DRAGOSTE CU IMPRUMUT EPISODUL 123 DIN 10 FEBRUARIE 2017. Meryem nu poate insa sa scape de trecut si isi continua rivalitatile care ii adusesera atatea deservicii atat ei cat si familiei. Are o noua disputa cu dusmanul ei si, de aceasta data, armele mai puternice par a fi de partea ei.

DRAGOSTE CU IMPRUMUT EPISODUL 123 DIN 10 FEBRUARIE 2017. Zeynep se intalneste cu Ertan pentru a pune lucrurile la punct insa dialogul dintre ei degenereaza si Ertan face chiar imprudenta de a o smuci pe fosta lui iubita. Intamplarea face ca Fatih sa ajunga si el la locul intalnirii dintre cei doi chiar in momentul in care iubita lui era agasata de Ertan. Fatih tasneste spre ei si, fara niciun fel de avertisment, il loveste cu pumnul pe Ertan si acesta cade si se loveste cu capul de asfalt. Fatih, Zeynep si Mustafa, soferul familiei  Sekercizade, privesc blocati la Ertan care zacea lesinat la pamant.

DRAGOSTE CU IMPRUMUT EPISODUL 123 DIN 10 FEBRUARIE 2017. Ertan este dus de urgenta la spital insa starea lui de sanatate este pentru moment critica. Apre un politist gata sa ia primele declaratii celor trei martori. Fatih vrea sa-si marturiseasca vina insa intervine Mustafa care ii spune politistului ca el l-a lovit pe Ertan, ca replica pentru ca acesta o agresa pe Zeynep. Fatih si Zeynep raman surprinsi insa nu rectifica marturia lui Mustafa.

DRAGOSTE CU IMPRUMUT EPISODUL 123 DIN 10 FEBRUARIE 2017. Fehmi, bunica Gulsum si Mukkader verifica imaginile inregistrate de camerele de supraveghere. Au marea surpriza de a vedea ca Mukkades intrase pe furis intr-o noapte in vila si ca o legase pe slujnica lor si o bagase intr-un dulap. Se duc la dulap si, intr-adevar o gasesc pe servitoarea lor acolo.

DRAGOSTE CU IMPRUMUT EPISODUL 123 DIN 10 FEBRUARIE 2017. In acest timp, Mukkades deja isi facea de cap la volanul uneia dintre masinile ei. Se bucura ca scapase de problemele de la clinica de psihiatrie si deja gandea cum sa transeze ura fata de Zeynep.

DRAGOSTE CU IMPRUMUT EPISODUL 123 DIN 10 FEBRUARIE 2017. Politistii nu sunt inca siguri asupra evenimentelor care au dus la ranirea grava a lui Ertan. Fatih si Mustafa sunt chemati n acelasi timp la interogatoriu insa povestile lor sunt departe de a corespunde.

DRAGOSTE CU IMPRUMUT EPISODUL 123 DIN 10 FEBRUARIE 2017. Fatih si Zeynep sunt la spital si se bucura cand vad ca Ertan incepe sa se miste. Realizeaza ca acesta este in afara oricarui pericol vital. Acum asteapta cu nerabdare sa vada ce o sa le declare Ertan politistilor insa sunt surprinsi sa vada ca acesta are o amnezie asupra evenimentelor din ziua conflictului si ca nu este in masura sa-l acuze pe Fatih.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.