DRAGOSTE CU IMPRUMUT EPISODUL 133 REZUMAT, 17 FEBRUARIE 2017. Ertan rezista cu brio in fata presiunilor lui Fatih si Zeynep

Delia Ion
By Delia Ion februarie 16, 2017 19:30

DRAGOSTE CU IMPRUMUT EPISODUL 133 REZUMAT, 17 FEBRUARIE 2017. Ertan rezista cu brio in fata presiunilor lui Fatih si Zeynep

DRAGOSTE CU IMPRUMUT EPISODUL 133 REZUMAT DIN 17 FEBRUARIE 2017. Dupa nunta, Haydar si Ayfer se muta la noua lor casa amplasata intr-un cadru natural pitoresc. Pentru Ayfer este o schimbare foarte mare, luxul noii locuinte depasindu-i orice asteptare. Si mai neasteptata pentru ea este si prezenta servitoarelor din casa, gata oricand sa-i indeplineasca orice dorinta.

DRAGOSTE CU IMPRUMUT EPISODUL 133 REZUMAT DIN 17 FEBRUARIE 2017. In timp ce Mukkades pare foarte energica la conacul familiei Sekercizade, Fatih si Zeynep sunt disperati ca nu gasesc o solutie pentru a-i desparti pe Cansu si Ertan si implicit pentru a-l scoate definitiv din viata lor pe tata natural al lui Selim. La firma ajung si Selin cu sotul ei Orhan, cel mai mare dusman al lui Ertan. De altfel, cum il vede, Orhan incepe sa strige la Ertan numindu-l Mahmut insa acesta il calmeaza cu vorbe mestesugite si chiar ironizeaza agitatia acestuia.

DRAGOSTE CU IMPRUMUT EPISODUL 133 REZUMAT DIN 17 FEBRUARIE 2017. Fatih si Zeynep sunt din ce in ce mai deprimati de situatia in care se gasesc in moemntul de fata. Ajung la concluzia ca Ertan chiar asta isi doreste, sa-i vada in incurcatura si decid sa se comporte mai relaxat. Incep prin a se ocupa de mancarea micului Selim pe care o gustasera si constatasera ca nu este deloc buna. Cauta pe internet metode de a imbunatati situatia si, dupa cateva incercari, reusesc sa faca o mancare foarte gustosa pentru cel mai mic memru al familiei.

DRAGOSTE CU IMPRUMUT EPISODUL 133 REZUMAT DIN 17 FEBRUARIE 2017. La casa din cartier, Orhan face si el calcule pentru a-l pune la respect pe Ertan. Este si el ingandurat si ii cere sfaturi lui Meryem stiind ca nici mama lui Zeynep nu il sufera pe Ertan.

DRAGOSTE CU IMPRUMUT EPISODUL 133 REZUMAT DIN 17 FEBRUARIE 2017. Haydar este mai fericit ca niciodata alaturi de Ayfer desi, venirea noptii scoate la lumina si o parte mai putin placuta a sotiei lui: Ayfer sforaia suficient de tare incat sa-l tina pe Haydar treaz toata noaptea.

DRAGOSTE CU IMPRUMUT EPISODUL 133 REZUMAT DIN 17 FEBRUARIE 2017. Fatih, Zeynep, Orhan si Selin il incoltesc pe Ertan insa acesta, constient de jocul celor patru, rezista si chiar intoarce totul in favoarea lui. Se retrage pana la toaleta si acolo rememoreaza un episod din trecut in care Fatih ii interzicea sa-l vada pe Selim. Ertan isi jura ca el va iesi invingator din tot acest razboi.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.