14.8 C
România
24 septembrie 2021
dragoste-cu-imprumut-episodul-14
Viata bate filmul

DRAGOSTE CU IMPRUMUT EPISODUL 14 REZUMAT, 25 NOIEMBRIE 2016. Fatih, Zeynep si Selim pleaca in concediu in Antalya

DRAGOSTE CU IMPRUMUT EPISODUL 14 DIN 25 NOIEMBRIE 2016. Batranul Sevket este arestat si intemnitat dupa plangerea depusa la politie de Fehmi. Zeynep sufera sa-si vada tatal la inchisoare. Ea si Fatih merg la vorbitor pentru a vedea cum se simte Sevket.

DRAGOSTE CU IMPRUMUT EPISODUL 14 DIN 25 NOIEMBRIE 2016. Sevket simte nevoia sa faca o mare dastainuire. Intr-un moment in care fiica lui nu era de fata, Sevket ii spune lui Fatih ca Zeynep este fiica lui Meryem si ca aceasta incepuse sa faca demersuri pentru a-i capata custodia.

DRAGOSTE CU IMPRUMUT EPISODUL 14 DIN 25 NOIEMBRIE 2016. Sevket il roaga pe Fatih sa-l ajute si, pentru ca planul lui Meryem sa fie impiedicat, ii propune ginerelui sau sa o duca pe Zeynep intr-o vacanta fara insa a-i marturisi acesteia secretul aflat de la el.

DRAGOSTE CU IMPRUMUT EPISODUL 14 DIN 25 NOIEMBRIE 2016. Fatih accepta si chiar ii place ideea de a pleca intr-o excursie prelungita cu Zeynep si cu fiul acesteia. Fatih o indupleca pe Zeynep sa revina pentru o scurta perioada la vila familiei lui si apoi s aplece impreuna intr-o vacanta despre care sa spuna tuturor ca este luna lor de miere.

DRAGOSTE CU IMPRUMUT EPISODUL 14 DIN 25 NOIEMBRIE 2016. Fatih merge la bunica Gulsum si ii arata pozele facute in parc, imbracati in mire si mireasa, despre care spune ca au fost facute in SUA. Gulsum este extrem de bucuroasa si chiar decide sa puna una dintre fotografii in rama, transformand-o intr-un tablou pe care il pune pe perete, in living, spre disperarea lui Mukkades si a lui Irem, venita in vizita la familia Sekercizade.

DRAGOSTE CU IMPRUMUT EPISODUL 14 DIN 25 NOIEMBRIE 2016. Fatih isi ia „sotia” si „copilul” si merg in Antalya unde se cazeaza intr-un hotel de lux. Sunt primiti regeste intr-o camera plina cu petale de trandafiri rosii.

Neobisnuita cu astfel de atmosfera, Zeynep isi exprima in mod deschis lipsa de entuziasm pentru hotelul in care urmau sa-si petreaca „luna de miere”.

Fatih inchiriaza un restaurant pentru a o impresiona pe Zeynep cu o cina intr-un cadru intim, doar ei doi si micul Selim.

Chiar vrea sa-i daruiasca lui Zeynep un colier spectaculos insa aceasta ii refuza darul. O invita sa danseze un tango insa Zeynep clacheaza rapid si cei doi se aseaza din nou la masa.

Fara stirea lor, Mukkades si Irem vin si ele in Antalya si se cazeaza la acelasi hotel cu gandul de a le face probleme. Acestora le vine chiar ideea de a plati un barbat care sa se prezinte in fata lui Fatih in postura de fost iubit al lui Zeynep insa planul se dovedeste a fi un mare esec.

Stiri pe aceeasi tema

BRAVO AI STIL, ALL STAR 5 FEBRUARIE 2018. LIVE. Silvia si Marisa, cearta ca la usa cortului

Ioana Badulescu

REZULTATE REZIDENTIAT 2016. Grila corecta. Punctaj minim pentru loc sau post. Rezidentiat Bucuresti, Iasi, Cluj, Targu Mures, Timisoara

Delia Ion

TE VREAU LANGA MINE emisiunea din ziua de 29 SEPTEMBRIE 2015. Mihaela, criticata aspru de propria mama

Delia Ion

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult