0.1 C
România
28 noiembrie 2021
DRAGOSTE CU IMPRUMUT EPISODUL 141 DIN 23 FEBRUARIE 2017
Viata bate filmul

DRAGOSTE CU IMPRUMUT EPISODUL 141 REZUMAT, 23 FEBRUARIE 2017. Fatih este arestat, Zeynep este in stare de orice pentru a-l scoate din inchisoare

DRAGOSTE CU IMPRUMUT EPISODUL 141 DIN 23 FEBRUARIE 2017. In timp ce Fatih si Orhan fac o vizita inopinanta la casa in care locuia Cansu, Zeynep se trezeste la usa cu Ertan, la o nou aincercare de a-si vedea fiul. Situatia se complica in conditiile in care Zeynep le avea ca musafire pe Fadik, Selin si Shazi. Zeynep discuta cu Ertan in fata casei insa cum dialogul nu decurge fara tensiune, mama lui Selim decurge la o masura radicala.

DRAGOSTE CU IMPRUMUT EPISODUL 141 DIN 23 FEBRUARIE 2017. Zeynep se duce in camera ei si ia pistolul pe care-l avea ascuns in dulap. Il indreapta spre Ertan insa acesta, profitand de un moemnt de neatentie a fostei lui iubite, pune mana pe arma. Cum se crease un fel de invalmaseala, Shazi intervine in modul ei caracteristic. Il loveste in cap pe Ertan cu o lopata si acesta cade lat la pamant.

DRAGOSTE CU IMPRUMUT EPISODUL 141 DIN 23 FEBRUARIE 2017. Chiar daca Zeynep, Selin si Fadik isi fac probleme in legatra cu starea lui Ertan, Shazi isi admira „opera”, bucuroasa de fapta pe care o savarsise in salvarea lui Zeynep. Selin pune mana pe telefon si ii cheama de urgenta acasa pe Fath si pe Orhan.

DRAGOSTE CU IMPRUMUT EPISODUL 141 DIN 23 FEBRUARIE 2017. Fatih este retinut de politie. Scena in care este scos din sectia de plitie de oamenii legii si condus catre arest este una sfasietoare. Toti cei din familiile Sekercizade si Taskin privesc tristi catre Fatih. Lui Zeynep ii vine cel mai greu si, extenuata de emotii, lesina si cade la pamant.

DRAGOSTE CU IMPRUMUT EPISODUL 141 DIN 23 FEBRUARIE 2017. Zeynep se trezeste abia la spital siprimul ei gand se indreapta spre fatul pe care-l avea in pantec. Familia ii este insa aproape si o ajuta sa treaca peste aceasta situatie complicata.

DRAGOSTE CU IMPRUMUT EPISODUL 141 DIN 23 FEBRUARIE 2017. Fatih traverseaza si el o perioada extrem de grea. Se vede in postura de a fi despartit de sotia lui insarcinata. Nu are chef de vorba cu nimeni insa colegii de celula incearca sa-i ridice moralul dupa ce Fatih le povesteste cateva lucruri despre Zeynep.

DRAGOSTE CU IMPRUMUT EPISODUL 141 DIN 23 FEBRUARIE 2017. In aceasta perioada, Zeynep locuieste impreuna cu Selim la vila familiei Sekercizade. Bunica Gulsum are grija sa nu-i lipseasca nimic insa si Mukkades incearca sa se apropie sufleteste de marea dragoste a fiului ei.

Zeynep merge in vizita la penitenciar pentru a-l vedea pe Fatih. Cei doi se bucura de revedere insa faptul ca nu puteau sa se stranga in brate le sporeste tristetea si mai mult.

Zeynep pare in stare sa faca orice sacrificiu pentru a-si scoate cat mia repde sotul din inchisoare. Trece peste orgoliu si ii face o vizita lui Ertan pentru a-l determina sa o ajute.

Stiri pe aceeasi tema

PUTEREA DESTINULUI 16 IUNIE 2015, EPISODUL 116 REZUMAT. Murat ii spune lui Boran ca tatal si unchiul sau i-au ucis familia

Delia Ion

MIREASA PENTRU FIUL MEU 18 SEPTEMBRIE 2015. Eduard: Unul dintre concureti vrea sa ma vada descalificat!

Delia Ion

IN DRAGOSTE SI IN RAZBOI EPISODUL 7 REZUMAT, 4 DECEMBRIE 2015. Plecarea lui Seyit si a Surei din Crimeea este insotita de pierderea unor persoane dragi

Delia Ion

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult